2777
2789

سلام دوستان.چن روز دیگه مونده تا عروسیم اما همه ذهنم شده ترس نمیدونم چرا ولی میترسم 

تو این دوسالی که نامزدم خیلی وقتا نامزدم پیش قدم شده ولی هر بار با ترس من روب رو شده و عقب کشیده تا این حد ک حتی از بقلشم میترسم  موندم نکنه ترسم ادامه داشته بشه 

لدفا اگه میتونید راهنماییم کنید 

(منظور از نامزد همون شوهرمه ما عقدیم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲سال واژینیسم داشتم بعد از عروسی

با ترس برا خودت سختش میکنه و زندگیتو خراب میکنی

من با این مشکلم و ترسو بودنم دردی نداشتم ۳دقیقه هم طول نکشید راحت باش

اگ ترسیدی کرم زیلاپی بخر و ژل روان کننده

من ترس داشتم اما روزی ک انجام شد از هیچی استفاده نکردم ک دردی هم حس نکردم

کافی یکم شل بگیری و شوهر هم باید کار بلد باشه

اره دیگه

من تو دوسالی ک مشکل داشتم جلسه سوم دادگاه طلاقو هم رفتم اما برگشتیم و مشکلمونم حل شد بعد ک دیدم انقدر راحت بود گفتم خاک تو گورم ک انقدر لفتش دادم

خو چیکار کنم میترسم تا این حد ک گاهی با گریه همراه میشه  چیکار کنم ترسم کمتر شه یا بریزه

قبلش ی ارامبخش مصرف کن وپیش نوازی داشته باشید واصلا نترس اگه خودتو منقبض کنی درد داره ولی اگه خودتو شل بگیری ولذت ببری دردشو احساس نمیکنی

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
اره دیگه من تو دوسالی ک مشکل داشتم جلسه سوم دادگاه طلاقو هم رفتم اما برگشتیم و مشکلمونم حل شد بعد ک ...

مشکل روحیه بیشتر 

بخاطر اینه ک همش از بچگی میترسوندنمون

وقتی دوروز بگذره خودت پیش قدم میشب