2777
2789
عنوان

ترما اولم

100 بازدید | 9 پست

بچه ها گروه کلاسیمون من قبلا حرف نمیزدم

ولی الان ب نظرتون اگه کسی سوالی بپرسه راجع به دانشگاه جواب بدیم

اشکالی داره؟ یکمی گاهی جواب میدم مثلا سوال راجع به حضوری یا کلاس 

اهل رل نیستم ولی نمیخامم چهره بدی پیش کلاس داشته باشم 

اونا که دانشجو بودن لطفا ما ترم اولیا راهنمایی کنید😅

اگه سوالی را میدونستی و دوست داشتی با احترام جواب بده و واکنش نشون بده به دلیل محدودیت ها سریع ذهنمون به سمت رل و اینچیزا می‌ره در حالیکه یچیز کاملا عادی هست تبادل نظر دانشجو ها با همدیگه اگه حد و حدودمون را بدونیم و با احترام جواب بدیم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
اگه سوالی را میدونستی و دوست داشتی با احترام جواب بده و واکنش نشون بده به دلیل محدودیت ها سریع ذهنمو ...

اگه دختر بود چطور؟

اول گقتم تو پی وی جواب بدم بعد گفتم اینکه کسی تو گروه جوابش نداده ممکنه ناراحت بشه

تو گروه بگم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سوالی را میدونستی و دوست داشتی با احترام جواب بده و واکنش نشون بده به دلیل محدودیت ها سریع ذهنمو ...

بعد من ترم ۳ ام

ترم ۱ و ۲ زیاد حرف نمیزدم الان هم جواب پیام دخترا میدم

هم که اگه عید باشه تو گروه تبریک میگیم

اشکالی نداره ؟ فک نمیکنن عوض شدم؟

البته عید سال پیش هم تبریک گفتم

اگه دختر بود چطور؟ اول گقتم تو پی وی جواب بدم بعد گفتم اینکه کسی تو گروه جوابش نداده ممکنه ناراحت ب ...

من خودم سخت نمیگیرم فرقی نداره دختر یا پسر جواب میدم تو گروه ولی هیچکدومشون تا حالا به خودشون اجازه ندادن پاشون را فراتر بذارن و بیش از حد صمیمی بشن اگه پاسخ سوال را میشه تو گروه داد همون گروه بهتره

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
من خودم سخت نمیگیرم فرقی نداره دختر یا پسر جواب میدم تو گروه ولی هیچکدومشون تا حالا به خودشون اجازه ...

بعد اگه طرف جواب دادی از تو تشکر نکرد چی؟

از کس دیگه مثلا بکنه از تو نه

از این میترسم که نکنه مثلا بی ادبی برخورد بشه

بعد من ترم ۳ ام ترم ۱ و ۲ زیاد حرف نمیزدم الان هم جواب پیام دخترا میدم هم که اگه عید باشه تو گروه ...

به نظر من اوکی هست الکی نگرانی و استرس داری

بعد اگه طرف جواب دادی از تو تشکر نکرد چی؟ از کس دیگه مثلا بکنه از تو نه از این میترسم که نکنه مثلا ...

مهم نیست ما وقتی یکاری میکنیم انتظار تشکر نداریم ولی فرد مقابل ادب و شخصیت خودش را نشون میده 

ببخشید هی سوال پیچت کردم بلد نیستم  مرسی وقت گذاشتی😘😁

خواهش میکنم اشکالی نداره 😘❤️ من چون عضو انجمن دانشجویی هم هستم باید تو گروه ها فعال باشم و دانشجو ها را راهنمایی کنم شما کاری که به نظرت خوبه و حرفی که درسته را بزن نگران بازخورد بقیه نباش