2777
2789
روتین پوستی مخصوص پوستت داشته باش  صب :شوینده ،تونر ،سرم ،کرم جوش ،ضد آفتاب  شب :میسلار ...

۳ ماهه عمل بینی کردم دکتر بهم نمیده میگه شاید واسه بینیت عوارض داشته باشه

میدونم چی میکشی کرم خاویار د لکو جوش بزن به صورتت باصابون مخصوص پوستت که فروشنده های کرم تاویار خودش ...

کرم خاویار بگم به داروخونه ها دارن؟

کرم خاویار مخصوص جوشه؟

اخه یکی ترین ضد جوش ها رو هم مصرف کردم خوب نشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی روتین پوستی هم رعایت کن تونر و ابرسان بزن یه مدت کرم پودر استفاده نکن ضد افتاب هم موثره بزن

اخه یکی بهم گفت صورتت چربه نیاز ب آبرسان نداری دیگ نزن

کرم خاویار بگم به داروخونه ها دارن؟ کرم خاویار مخصوص جوشه؟ اخه یکی ترین ضد جوش ها رو هم مصرف کردم ...

کرم خاویار مخصوص جوش تو داروخونه ها نمیدونم بتونی پیدا کنی یا نه ولی جوش های من که خیلی ناجور و زیاد بودن رو از بین برده جاشون هم نمونده

اخه یکی بهم گفت صورتت چربه نیاز ب آبرسان نداری دیگ نزن

ابرسان پوست چرب بزن اتفاقا هیدراته کردن پوست هم کنترل میکنه چربی رو هم چروک نمیندازه هر محصول پوستی که میخوای بزنی حتماا مخصوص پوست چرب باشه 

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن
کرم خاویار مخصوص جوش تو داروخونه ها نمیدونم بتونی پیدا کنی یا نه ولی جوش های من که خیلی ناجور و زیاد ...

عزیزم عکسشو داری بفرستی واسم؟

اگه داری داخل همین تاپیک اپلودکن 

خدا خیرت بده