2821
2789
عنوان

عشق بچگی من❤

172 بازدید | 10 پست

ع بچگی س چهار سالی عاشق پسر داییم بودم ولی بش محل نمیدادم چهارده سالم بود رفته بودم خونه خالم ک اونم اونجا بود اونم هیفده سالش بود دلم میخاس واقعا پیشش باشم عصر پی داد بم گف رها چن سالته؟ 😐 گفتم یعنی تو نمیدونی بزغاله 😂 گف نم شاید اشتبا باشه گفتم سن خدت منفی سه 😌

باهم چت می کردیم رفیقام بم زنگ میزدن میرفتم بالا پشتبون حرف میزدم دنبالم میومد فک میکرد رل دارم😐

پس فرداش 29 شهریور گف بخاطرت هر کاری کردم واقعا نمیدونم چون خونمون نزدیکه سرم خیلی دعوا کرده گف دوست دارم چو عاشقش بودم مثبت دادم 

اومدیم گف میام دنبالت میریم بیرون اومد داشتم بغلش میکردم همسایمون با دخترش سر رسید 😐💔

من هول شدم هولش دادم اونم پشتش انور بود من ک داشتم فش میدادم😂😐 

ب من گف رها این کی بود گفتم نمیدونم خاله مزاحم ع دستم چسبیده بود ع ترسم خدم ب مامانم گفتم مامان ی پسره مزاحم شد😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن ماه ع ترسم بیرون نمیرفتم بم گف خو دلم برات تنگ شد گفتم ببینم چی میشه اومد هچ با رفیقم رفته بودم میخاس بغلم کنه ی چک زدم😂😐

گف چرا میزنی گفم حل نداری نزدیک شی گف بر خدمی گذشت ی سال سیزده بدر خونه پدر بزرگم بودیم مامانم فهمید هیچی نگف ول میدونستم بریم خونه دعوا میکنه بم گف نچسب بهش گفتم دوسش دارم😐

خیلی پرو بودم میدونم😂

دوسال گذش من شونزده سالم بود

ب مامان بزرگم گفته بود ب عمه بگو من دخترشو میخام منو میخاس

مامانم میگف ن ن ن چو میدونس دوسش دارم😒💔

میگف با پسر خالم باید ازدواج کنم 😑💔

منم از اون خوشم نمیومد جلو من ی جوری جلو مامانم اینا یجوری دو قطبی بود 😐

2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز