2777
2789
عنوان

اش دندونی🙂

105 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

دخترم دندونش نوک زده

میخوام براش اش دندونی بپزم 

به نظرتون اش بپزم واسه افطار پخش کنم اشکال نداره؟

به امید روزی که تاپیک تجربه لاغریمو بزنم😖💚

عالی

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

مبارکش باشه ،نه خیلی خوبه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا پسرم خودم کیک شکل دندون هم درست کردم

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
من برا پسرم خودم کیک شکل دندون هم درست کردم

والا شوهرم زیاد از این کارا خوشش نمیاد هنوزم حقوق ندادن

دیگه دلم میخواد اش درس کنم تزیین کنم بدم به اقوام و نیازمند

به امید روزی که تاپیک تجربه لاغریمو بزنم😖💚
کسی ایده نداره

دوستم چن روز پیش اش دندونی آورد خیلی ناز بود رو در ضرف یکبار مصرفش یه شعر نوشته بود تو برچسب که شکل دندون بود پاپیون صورتی هم داشت