2777
2789
عنوان

کمک

60 بازدید | 8 پست

سلام من و همسرم خیلی تفاوت فرهنگی داریم تو خانوادشون عین نقل و نبات فحش و کلمات زشت استفاده میشه انگار نه انگار، شوهرخودمم موقع عصبانیت هرچی از دهنش میاد میگه، تا اینکه عید رفتیم چندروز خونه مادرشوهرم چون راهمون دوره برادرا و خواهرزادش اینا همشون کرونا گرفته بودن ولی میگفتن ما سرما خوردیم همینجور میومدن دخترمم بزور بوس میکردن هرکدوم یه بهونه ای برا توجیه سرما خوردنشون داشتن، و چقد حرف زدناشون باهم برا من ازاردهنده بود از بیرون فک میکنی چه خانواده مودبین ولی فقط کافیه واردشون شی ببینی چه خبره، من خیلی از فحش دادن و اینا بدم میاد، تا اینکه روز اخر دخترم ازشون گرفت و مریض شد سرفه های وحشتناک و تب و... دیروز به شوهرم گفتم خانوادت خیلی بی خیال و بی فرهنگن کرونا دارن میگن سرما داریم بچه رو گرفتار کردن یچیزیش بشه منکه نمیبخشمشون بعد شوهرم گفت خفه شو چندش! منم گفتم بهش بیشعور اونم بلند شد هر فحشی بلد بود بهم داد جلو دخترم یه سیلی محکم بهم زد برا اولین بار که هنوزم جاش درد میکنه دیگم باهاش حرف نزدم فقط دخترم زد زیر گریه و کلی سرفه کرد و خلط بالا اورد بعد رفت به باباش گفت چرا مامانو زدی چرا دلشو شکوندی اونم گفت اشتباهی شد. قبلنام همیشه فحش بارونم کرده بود اما همیشه من میرفتم اشتی میکردم حوصله قهر نداشتم ولی این بار اصلا شوکه شدم ، خیلی ناراحتم من بخاطر دخترم عصبانی بودم و ناراحت دوشب نخوابیده بودم تو تب میسوخت هر سرفش جیگرمو از جا درمیاورد بعد اون طرفداری خانوادشو میکرد، دیشب بهم پیام داد بیا تو اتاق کارت دارم نرفتم خودش اومد گفت دخترم ترسیده من حرف میزنم تو هم حرف بزن انگار چیزی نشده گفتم قبل اینکه بزنی فکرشو میکردی اونم گفت میخواستی دهنتو ببندی منم اصلا نگاش نکردم دیگه، تحملم سرریز شده چیکار کنم اون که ککشم نمیگزه کلا هیچوقت حتی اگه حق بامن بوده عذرخواهی نکرده منم دلم نمیخواد تا عذرخواهی نکرده اصلا نگاش کنم دیشب وجودم پر از نفرت بود ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید حرف من به دردت نخوره ولی این مواردی که گفتین برای من کاملا خط قرمزه و صد در صد بعد از بهبود فرزندم دادگاه میرفتم

اگر براتون اونقدر مهم نیست به نظرم این رویه ی بی اهمیتی رو ادامه بدین تا عذرخواهی کنه بالاخره

هردفعه بهش گفتم جلوی بچه فحش نده زشته، تو خانواده ما اصلا فحش نداریم بابام حتی یادمه منو خواهرم  کوچیک بودیم  خواهرم بهم گفت دیوونه بابام کلی دعواش کرد ، بارها بهش گفتم از فحش دادن بدم میاد داره رانندگی میکنه به ماشینا فحش میده به عابر پیاده فحش میده ...  اصلا همینجور بزرگ شده عوض نمیشه. کاش قبل عروسیمون این بعد شخصیتشون رو دیده بودم. فقط طرفداری خانوادشو میکنه حتی اگه حق با من باشه، تو اوج کرونا عروسی خواهرش بود ، اصلا هیچی رعایت نمیکنن، به ماسکم که اعتقاد ندارن

عزیزم شاید حرف من به دردت نخوره ولی این مواردی که گفتین برای من کاملا خط قرمزه و صد در صد بعد از بهب ...

اگه بخاطر دخترم نبود تاحالا صدبار دادگاه رفته بودم طلاق گرفته بودم، همه زندگیم دخترمه تا حالام بخاطر اون تحمل کردم،  اولشم با عشق مثلا ازدواج کردیم برم به خانوادم چی بگم ، جدام بشم بچمو به اون بدن راهمونم دوره از دوری دخترم میمیرم😔

اگه بخاطر دخترم نبود تاحالا صدبار دادگاه رفته بودم طلاق گرفته بودم، همه زندگیم دخترمه تا حالام بخاطر ...

اتفاقا من بیشتر به خاطر دخترم این کارو میکردم

شما هر چقدرم به اون بچه بگید رفتار پدرش زشته باز ازش یاد میگیره و شبیه به خانواده همسرتون میشه

والا این آقایی که شما میگین بعید میدونم اعتقادی داشته باشه که بچه هر دو والد رو به یک اندازه ببینه ولی لااقل تا 7 سال که کنار مادره و به نظرم قبلش حتما با یه وکیل و یه مشاور خوب مشورت کنید و بعد اقدام کنید. شاید واقعا جدایی بهترین راه نباشه و قابل اصلاح باشه تا حدودی 

برای دخترم وقت زیاد میزاره بازی میکنه هرچی دخترم دلش بخواد براش میگیره شاید همسرخوبی نباشه ولی برای دخترم بابای بدی نیست ، وقتاییم که با من خوبه  مهربونه جلو همه عشقم صدا میزنه، ولی واقعا سیلی زدنو حرفای زشتشو نمیتونم هضم کنم، گاهی اینقد میرم تو شوک میگم این همونه که اینقد مهربون بود ، گاهی فک میکنی خوشبخت ترین ادم روی زمینی بعد میبینی بدبخت ترین ادم رو زمینی