feri___78 مدیر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 4167 عنوان ۱۸ هفتمه ولی | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 19 پست شکمم معلوم نیس😊چرا؟ 1401/01/14 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahoora99 عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1185 کاش برا من بره دیگ برنگرده اولین ک اخرین بارداریمه.شوهرم ۲ ماهه ولم کرده کجا رفته مردا چشونه؟؟؟؟؟
feri___78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 4167 کجا رفته مردا چشونه؟؟؟؟؟ من خونه پدرمم شهرستان اونم خونه پدرش تهران.تاپبکام همه چی هسچن دفعه خاستم سقط کنم اجاره نداد ترسبدم بعدا شکایت کنهبا مشت و اینا چن بار به شکمم زدم قبلا الان عذاب وجدان دارمهیچ خرجیم نمیده برم سونو بدم یا ازمایشکلا این روزا خیلی سخت شده برام
feri___78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 4167 ن عزیزم سالمه نگران نباش والا کاش سقط بشهیا خودم برگردم سر زندگیم دیگ افسردگی گرفتم تو این سن
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 چه خبر عزیزم؟خبری نشد؟خب چراخانوادت دست رو دست گذاشتن حداقل تکلیفت روشن بشه ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
feri___78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 4167 چه خبر عزیزم؟خبری نشد؟خب چراخانوادت دست رو دست گذاشتن حداقل تکلیفت روشن بشه قراره برام خونه بگیره شوهرم دیگنمیدونم چن روز پیش با مامانم حرف زد گف بخاطر تو دنبال خونه میگردمنمیدونم میگیره یا ن