2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو سوپ و خورشت

البته قلم گوساله

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

توی خورشت سبزی محشر میشه 

توی آبگوشت بریز، یا توی خورشت ها 

اش قلم هم خیلی خوشمزس

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
من الان زدم به قیمه ولی حس میکنم تو خورشت خاصیت نداره🧐

اتفاقا 

من مامانم باهاش قورمه سبزی درست میکنه، یعنی انگشتان هم باهاش میخورم، همه عاشق قورمه سبزی مامانم هستن، 

یه بار امتحان کن

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
چجوری عصارشومیگیری

خیلی راحته من یه شب تا صبح با شعله خیلی کم میپزم با پیاز بعد میذاری خنک میشه آب ژله ای مانند میشه با احتیاط بسته بندی می‌کنی فریز می‌کنی چون خیلی چربه حتما چیزی زیرت بنداز البته من یه دور هم صافش میکنم 

تو سوپ و خورشت البته قلم گوساله

راستش من خیلی از این چیزا سر در نمیارم

اما مامانم میگن کلا گوشت و قلم گاو طبع خیلی سردی داره

اما گوساله گرم تر هست طبعش

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اتفاقا  من مامانم باهاش قورمه سبزی درست میکنه، یعنی انگشتان هم باهاش میخورم، همه عاشق قورمه سب ...

به قرمه هم زدم مزه رو می‌دونم خاصیت ش میگم حتما تو خورشت از بین می‌ره

به قرمه هم زدم مزه رو می‌دونم خاصیت ش میگم حتما تو خورشت از بین می‌ره

نه اصلا همون خاصیته، فقط دیگه خیلی روغن به غذات نزن چون قلم خودش چربه، 

یه نوع آش هم هست، اون خیلی مقویه