2789

فقط حرص و جوش نخور‌ 

هرچی خواستی بخور اما اندازه تا اضافه وزنم نگیرب

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اول برو دکتر تحت نظر متخصص باش خودشون راهنماییت میکنن

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط حرص و جوش نخور‌  هرچی خواستی بخور اما اندازه تا اضافه وزنم نگیرب

عزیزم خوبی جنسیت نی نیت مشخص شد؟؟

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
عزیزم خوبی جنسیت نی نیت مشخص شد؟؟

ممنون عزیزم، شکرخدا خیلی خوبم🤲🏻

شما خوبین؟

ان تی گفت ۸۰٪ دختر. اما میترسم اشتباه بشه. گاهی از ته دل نازش میکنم جونم براش در میره ی دفعه یادم میاد شاید اشتباه بشه! میریزم به هم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

زیاد گرمی جات نخور... 

خوتو خسته نکن... 

زیاد نشین، زیاد سرپا واینساا... 

تو خوردنتم مراعات کن اضافه وزن نگیری... 

من ویار نداشتم مث گاو میخوردم، دکتر بهم گفت رژیم بگیر  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
ممنون عزیزم، شکرخدا خیلی خوبم🤲🏻 شما خوبین؟ ان تی گفت ۸۰٪ دختر. اما میترسم اشتباه بشه. گاهی از ته ...

خداروشکر منم خوبم عزیزم منم ان تی گفت دختر میترسم برم انومالی پسر باشه نمیگم پسر بده هر کدوم ک هست انشالله سالم باشه 

ولی کاش این احتمال و نمیدادن همسرمم چون گفت احتمالا دختر خیلی خوشحاله میترسم تو ذوقش بخوره 

ولی انشالله هر چی هست سالم باشه 

ازمایش غربالگریتو دادی عزیزم؟

خداروشکر منم خوبم عزیزم منم ان تی گفت دختر میترسم برم انومالی پسر باشه نمیگم پسر بده هر کدوم ک هست ا ...

خب خداروشکر. خیلی خوشحالم برات🌻💝 حستو قشنگ درو میکنم. درسته.. شوهر منم دختر دوست داره. ۲سال پیش اسمشم انتخاب کرده و هرجی شد گفت این برای بارانا، فلان کارو کردم برا بارانا..

منم ترسم همینه. 

ان شا الله

بله امروز آزمایش دادم بعد چون لکه بینی داشتم و rh خونم منفیه رفتم خانه سلامت، دکتر زنان گفت سریع تست بده! منم چون قبلش تست خون داده بودم زنگ زدم گفتم اینم اضافه کنن. ترسم اینه دیر اقدام کرده باشم طوریش بشه😞

دختر دوس داری

معلوم نیست!؟

خب خداروشکر. خیلی خوشحالم برات🌻💝 حستو قشنگ درو میکنم. درسته.. شوهر منم دختر دوست داره. ۲سال پیش اس ...

عزیزم انشالله چیزی نیست استرس نداشته باش

عزیزم انشالله چیزی نیست استرس نداشته باش

توکل بخدا