2777
2789
عنوان

کاهش وزن ۱۰ کیلویی

495 بازدید | 35 پست

وزنم از ۵۷ رسیده به ۴۸ . قدم ۱۵۷ به خاطر کم اشتهایی و استرسی که جدیدا گرفتم . همه هی منو میبینن میگن پوست استخون شدی ‌. یعنی ۹ کیلو انقدر تفاوت ایجاد کرده ومشخص میشه به وضوح؟؟ چیکار کنم برگردم به حالت قبل😭😭جوری شده که شوهر عمم بهم گفته اون موقع ها بهتر بودی😐

میشه بگی چطوری استرس داشتی متم داشته باشم بلکه این ۷ کیلو رو کم کنم 🥺🥺🥺

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشک بخور با پودر جیسینگ

برای لاغری چی بخوررممم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

میگم دیگه پودر جیسینگ ۷۰ تومنه برو از داروخونه بگیر چاق میشی و اینکه شیر خشک بعد هروعده غذای یکی دوپ ...

عاقا میخوام لاغر بشم😐😐😐😐

استرس منو بدتر چاق میکنه ورم میکنم  برا همه یه شکل نیست

جدییی

من ن لاغر میشم 🤦‍♀️