وزنم از ۵۷ رسیده به ۴۸ . قدم ۱۵۷ به خاطر کم اشتهایی و استرسی که جدیدا گرفتم . همه هی منو میبینن میگن پوست استخون شدی . یعنی ۹ کیلو انقدر تفاوت ایجاد کرده ومشخص میشه به وضوح؟؟ چیکار کنم برگردم به حالت قبل😭😭جوری شده که شوهر عمم بهم گفته اون موقع ها بهتر بودی😐
میشه بگی چطوری استرس داشتی متم داشته باشم بلکه این ۷ کیلو رو کم کنم 🥺🥺🥺
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
میگم دیگه پودر جیسینگ ۷۰ تومنه برو از داروخونه بگیر چاق میشی و اینکه شیر خشک بعد هروعده غذای یکی دوپ ...
عاقا میخوام لاغر بشم😐😐😐😐
استرس منو بدتر چاق میکنه ورم میکنم برا همه یه شکل نیست
جدییی
من ن لاغر میشم 🤦♀️