2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

359 بازدید | 32 پست

سلام 

دوستان من قصد بارداری دارم ،پریودم اصولا۳۰ روزه هس و ۲۷ اسفند پریود بودم،از کیت استفاده کردم(سه روزه که مثبت میشه (جمعه و شنبه و امروز)،منم جمعه و شنبه نزدیکی داشتم ،از کجا بدونم تخمک گذاری اتفاق افتاده یا نه؟ چون ۳ روزه داره مثبت میشه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من استفاده نکردم هیچ موقع از کیت اعتقاد نداشتم 

آخرین باری که رفتم دکتر بهم لتروزل آمپول داد روز 12 رفتم سونو روز 14 آزاد شد اقدام داشتم اگه میتونی برو سونو دکتر آمپول آزاد سازی بده 

اره بخدا خیلی بده ،کاش تخمک گذاری که انجام میشد یه حالت مشخص و کانلا واضحی داشت

من ۷روزه پریودم عقب افتاده 

دوروزهم قبل پریودی چند لک خون دیدم 

دوتا بیدبی چک هم گذاشتم منفی شدن 

الان نمیدونم چ کنم 

زندگی با همه خوب و بدش میگذره
ترشح سفید کم و بیش  اما زیر دلم یه جیز تکون میخوره  حالا موندم باردارهستم یانه  بر ...

چند روز صبر کن بعد برو 

من خودم تجربه اینطوری زیاد داشتم یه سال نیم اقدام بودم هرماه با ماه قبل فرق میکردم یه بار دوماه بدون دلیل پریود نشدم 

درد یا ترشح نداری 

ترشح داشتم جمعه و شنبه،ترشحم جمعه خیلی زیادتر بود دقیقا چسبناک و کش میومد همون روز و فرداش نزدیکی داشتم (متاسفانه چند ۳ -۴ ماهه سیکلم بین ۳۰ تا ۳۵ روز متغییر شده واسه همین نرم افزارای تخمک گذاری هم سردرگمم کردن)

ترشح داشتم جمعه و شنبه،ترشحم جمعه خیلی زیادتر بود دقیقا چسبناک و کش میومد همون روز و فرداش نزدیکی دا ...

خب پس همون روز تخمک گذاری بوده 

بنطرم من در گیر تخمگ گذاری نباش اگه خودت همسرت مشکل ندارین از 10تا20 سیکل یه شب درمیان اقدام کن 

خب پس همون روز تخمک گذاری بوده  بنطرم من در گیر تخمگ گذاری نباش اگه خودت همسرت مشکل ندارین از ...

من مشکلی ندارم ،همسرم از سرکار میاد خستس!همین که روز تخمک گذاری رو پیدا کنم و یه هفته هر دو روز بکشنمش پای برنامه هنر کردم 😂

من مشکلی ندارم ،همسرم از سرکار میاد خستس!همین که روز تخمک گذاری رو پیدا کنم و یه هفته هر دو روز بکشن ...

منظورم از نطر سلامتی بود چکاپ آزمایش مشکلی ندارین بعدم اگه واقعا بچه میخواین نباید خستگی معنا داشته باشه