2777
2789
عنوان

💌اینو امروز بخونید خیییییلی خوبه

171 بازدید | 14 پست

یه سوره نصر و یه یاسین اگه امروز خونده بشه خیلی خوبه به نیت شادمانی و سرور تا رمضان سال بعدی

بخونید و به بقیه‌هم بگید اگه خواستید

اگه قرآن دم دستتون نیست این لینک سوره‌ها👇🏻

سوره نصر       سوره یس

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

👌👌👌👌

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب  هرکسی سوره ی فتحو سه مرتبه بخونه گشایش ورزق وروزی درزندگیش قرارمیگیره حضرت محمد(ص)...باکمی گلاب درروزاول ماه رمضان مسح کنید حتی بچه ی کوچیک وتمامی خانواده..فایدآن اینکه مانع ازفقر وسرطان میشه...التماس دعا🙏

کی گفته

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
👌👌👌👌

❤️❤️❤️

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
عزیزم بدون روسری و اینا میشه سوره خوند ؟؟ یا روسری و چادر نماز بپوشم ؟

بدون روسری هم می‌شه خوند عزیزم 

❤❤❤❤❤ مرسی

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊
امشب  هرکسی سوره ی فتحو سه مرتبه بخونه گشایش ورزق وروزی درزندگیش قرارمیگیره حضرت محمد(ص)...باکم ...

مرسی که گفتین❤️❤️👌🏻

کی گفته

منابع می‌گن حضرت محمد

❤❤❤❤❤ مرسی

❤️❤️❤️❤️❤️🥰

هرکی روزه هست میشه الان برای من دعا کنه که 

حالم خوب شه و شاغل بشم تا از فکر همسرم و

خیانتش دربیام

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕