2777
2789
عنوان

لکه بینی

64 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .من پریودیام ۷ روزه است 

این سری دیگه از روز ۶ام خونریزی نداشتم ولی روز ۷ام و ۸ ام وقتی با دستمال خودمو خشک میکنم یه ترشح کش دار قهوه ای خیلی کم میبینم.امروزم که روز ۸امه باز خیلی کم اونم یکی درمیون میبینم .نمیدونم نزدیکی واسه بارداری داشته باشم یا نه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام این یعنی هنوز پریودی و تا ۱۰ روز پریود حساب میشه ولی بعد ده روز بیاد استحاضس

ممنون .فقط یه سوال .ایا ممکنه الان که نمیتونم نزدیکی کنم تخمک ازاد بشه و این ماه نتونم باردار بشم ؟؟

ممنون .فقط یه سوال .ایا ممکنه الان که نمیتونم نزدیکی کنم تخمک ازاد بشه و این ماه نتونم باردار بشم ؟؟

عزیزم تو خانومایی مشکلی خاصی ندارن معمولا تخمک گذاریشون ۱۲ یا ۱۴ رخ میده هیچوقت یک روز بعد پریود تخمک گذاری صورت نمی گیره معمولا دکترا هم میگن از ۱۰ یا ۱۲ پریود یک روز در میان تا سه روز چون بعضیا که مشکل دارن روز تخمکگذاریشون مشخص نیست واسه همین 

دکتر رفتی؟

عزیزم تو خانومایی مشکلی خاصی ندارن معمولا تخمک گذاریشون ۱۲ یا ۱۴ رخ میده هیچوقت یک روز بعد پریود تخم ...

۵ماه پیش که میخواستم شروع به اقدام کنم رفتم و چکاب کامل شدم .تو هر کدوم از تخمدان هام چندتا کیست کوچولو بود که دکتر متفورمین داد و گفت مشکلی ایجاد نکرده ولی الان نه دیگه