ببین گلم اول تو اب بریز یکم بزار باشه که خود به خود بزرگ میشن دیدی قشنگ بزرگ شدن لیمو وشکر بریز
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تخم شربتی روبریز توالک و چند ثانیه زیر شیر آب بگیر خاکش بره بعد بریز داخل پارچ و روش آب شکر و آبلیمو و زعفرون وگلاب بریز .و هم بزن.شکر زیاد بزن و بعد با آبلیمو مزه اش رو درست کن تا ترش و شیرین بشه.البته بازم به سلیقه و ذائقه شما بستگی داره
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
کاری نداره دوتا قاشق غذاخوری بریز تو کاسه آب بریز روش بزار کنار پارچ هم آب بریز شیرینش کن یه خورده گلاب هم بریز توش برا افطار زعفران هم بریزی خوبه بعد تخم شربتی ها که از هم باز شد اگه تمیزه خوب بریز تو پارچ اگه نع بریز تو صافي آب بگیر روش بعد بریز تو پارچ نوش جان 😍
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...