2777
2789
عنوان

نماز😔

189 بازدید | 17 پست

سلام من قبلاخیلی اهل نماز بودم خییلی خیلی با ایمان و خدا ترس... یک رکعت لنگ. نمیشد مرتب قران میخوندم هروز...هرشب....... اما الان خیلی تو نمازم کاهلی میکنم احساس میکنم از وقتی ک نمازمو لنگ. کردم هی مشکل دارع میوفته تو زندگیم... دست خودمم نیست هی میگم پاشم بخونم باز تنبلیم میکنه چیکارکنم خدایا😔😔😭😭اصلا نمازمو ترک کردم اشکم همش میریزه. زندگیم بی نظم شده نمیدونم چیکارکنم کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاعلی بگو و پاشوبخون. در ضمن چهار قل زیاد بخون. بزار افکار وامواج منفی دور بشن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

همه کارای انسان به اراده خودشو تو اراده کن ببین چطور نمازت دوباره مثل قبل ترتیب و درست میشه🙂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

اره منم همینجوریم نمازمو ترک نکردم اما اصلا سروقتش نیست احساس گناه میکنم بیا باهم تو این ماه بخشش از خدا طلب آمرزش کنیم توبه کنیم خدا میبخشه 

نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم  
مال بی  نمازی خو نی مشکلاتت

این حرفو نزن من خیلی به خدا عقیدع دارم... تو سخت ترررین روزای زندگیم ک فکرشم نمیکردم به دادم رسید و به خودش قسم منو از منجلاب کشید بیرون. هر وقت هرررچی ازش خاستم... پس اینو نگو لطفا

اگه چند وقته نخوندی پس تو برنامه بذار ، یعنی برنامه کارهای روزانه ت رو که مینویسی نماز هم بنویس و بعد خوندن تیک بزن ، با نوشتن هر کاری به اجرا نزدیکتره ، از حداقل واجبات شروع کن روتین که شد مستحبات مثل اذان و اقامه و تعقیبات به تدریج اضافه کن 

نمازهای قضا شده رو هم بعدا تو یه فرصت خوب تو برنامه بذار و بخون 

اتفاقا همین امروز چقد روز خوبیه برا شروع قوی تر...اگه الان روزه ای،شروع کن به خواندن نماز اول وقت ،،اون وقت دیگه ببین چقد لذت بخش میشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم