2777
2789
عنوان

سلام

96 بازدید | 6 پست

سلام به همه نی نی سایتی های عزیز و روزه دار خوبین امیدوارم حالتون خوب باشه و کسایی که روزه گرفتین قبول باشه روزه تون و امیدوارم این دو هفته هم که عید بود خوش گذشته باشه بهتون و با حال بهتری ماه رمضونو شروع کرده باشین ماه مهمونی خدا خیلی ماه قشنگیه قشنگ خدا حرف میزنه با بنده هاش ولی خوش به حال بنده هایی که خالصانه بندگی میکنن و سعی میکنن خانواده شونو ناراحت نکنن خوش به حالشون واقعا عزیزان چشم رو هم بزاریم ماه رمضون تموم شده انقدر زمان زود میگذره پس بیایم لذت ببریم ازش البته میدونین میگن ببخشین و بگذرین تا با حال بهتری روزه دار باشین یه وقت کسی ناراحت نشه همینجوری گفتم امیدوارم خدا به همون سلامتی و قوت بده که بتونیم روزه هامونو تا اخد بگیریم شبکه چهار یه برنامه داره اسمش زندگی پس از زندگی هست کسایی رو میارن که مرگ موقت رو تجربه کردن و همه چی رو دیدن امسال فصل سومش هست و ساعت ۶ و نیم میده و تکرارش ساعت ۱ و نیم ظهره دیروز اولین قسمتشو داد خیلی برنامه قشنگیه خواستین ببینین تو این چندماهی که عضو اینجام خوبی بدی دیدین حلال کنین منو و واسه ظهور و سلامتی اقا خیلی دعا کنین وایه همه هم دعا کنین واسه منم دعا کنین که روزه هامو  احت بگیرم یعنی بدون درد باشه ممنونم التماس دعا 

وای مرسی که گفتین من اصلا یادم به زندگی پس از زندگی نبود.حتما نگاه میکنم.ممنون

سلام عریزم خواهش میکنم منم فکد میکردم نمیدن امسال چون چیزی منخونده ودم ازش ولی روم نمیشه بشینم ببینم برنامه رو بعد اتفاقایی که تو عید افتاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول باشه عزیزم🌹برنامشو منم خیلی دوست دارم

سلام عزیزم ممنونم به همچنین بله برنامه قشنگیه مجریش خیلی جاها گیره که اینارو میاره تو برنامه اش یعنی دوندگیش تموم نشدنیه