2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه آدم بعد عمل باید ترمیم هم کنه؟🥹

بعضیا چندسال بعد یدفعه افتادگی غضروف یا چیزایی دیگه پیدا میکنن که میرن ترمیم

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙
برای ترمیم حتما حتما بگردید بهترین دکترو پیدا کنید ببینید کی تو ایران تکه  برید پیش ...

والا خیلی تحقیق کردم این دکتر و پیدا کردم میگن حرف اولو میزنه ولی خواستم اینجاهم بپرسم شاید کسی بدونه درموردش

برای ترمیم حتما حتما بگردید بهترین دکترو پیدا کنید ببینید کی تو ایران تکه  برید پیش ...

ببین من از بینیم فرمش راضی هستم و اشتباه کردم همون اول به دکتر گفتم نمیخوام کوچیک بشه،فقط قوزشو برداره

الان پشیمون شدم میخوام بگم کوچیکترش کنه،یعنی نرم پیش دکتر خودم؟ من فقط سایزشه وگرنه از نظر تنفسی اینا هیچ مشکلی ندارم راضیم

چندسال پیشم عمل کردم

والا خیلی تحقیق کردم این دکتر و پیدا کردم میگن حرف اولو میزنه ولی خواستم اینجاهم بپرسم شاید کسی بدون ...

چند میگیره؟

برای ترمیم که گرونتره بستگی داره ولی سال جدید بیشتر شده شاید,۴۰ ۵۰بمن دیماه نوبت داده عملمم میره سال ...

وای

یروزی عمل میرسه به۱۰۰ خورده ای😐😂شایدم الان رسیده من خبر ندارم

والا خیلی تحقیق کردم این دکتر و پیدا کردم میگن حرف اولو میزنه ولی خواستم اینجاهم بپرسم شاید کسی بدون ...

من اسمشونو تابه خال نشنیدم

ولی اکه عحلهای ندارید بارم تخقیق کنید

من بینیمو پیش بهترین دکتر تهران با کلی تخقیق و اینا عمل کردم الان علاوه بر اینکه نوک بینیم کجه تنفسمم افتضاحه

درصورتی کلی ازش تعریف کرده بودن

اکه برگردم به اونموقع قطعا دنبال یه دکتر بهترتر میگشتم

سلامتی و زیبایی ادم الکی نیست دست هرکی رسید بده

ببین من از بینیم فرمش راضی هستم و اشتباه کردم همون اول به دکتر گفتم نمیخوام کوچیک بشه،فقط قوزشو بردا ...

اگه بینیتون مشکل نداره زیر بار ترمیم نرید

میگن دوره نقاهتش ده برابر بدتر از عمل اوله😞

من اسمشونو تابه خال نشنیدم ولی اکه عحلهای ندارید بارم تخقیق کنید من بینیمو پیش بهترین دکتر تهران ب ...

والا هنوزم دارم تحقیق میکنم بیشتر اینو بادکترتقویوگفتن که کاری باستانی نژادوبیشترپسندیدم تادکترتقوی، پیجشونودیدم. باچنتابیماراش صحبت کردم والا همه راضی بودن