2777
2789
عنوان

به نطرتون بچه های انسانی

119 بازدید | 12 پست

تو دانشگاه باهم خوب ترن؟چون خیلی شنیدم دوستی داشنگاه خوب نیست و اکثر دوستا دشمن ادمن و این چیزا.میخواستم بدونم بچه های انسانی باهم دیگه بهترن؟

بی خوابی زده ب سرم نمیفهمم چی میگی

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من مدت یه دانشکده علوم انسانی کار داشتم چقدر پسرای الهیاتش خز بودن  کتاب دخترارو میگرفتن ش ...

مگه عهد بوقه😂😂😂

از بچه های الهیات انتظار نداشتم

الان انتظار داشتم بپرسی بنظرتون بچه های انسانی خنگن یا نه😐 آخه هرجا راجب انسانیا میخونم میگن خنگن

الان مثلا بچه هایی که حقوق دانشگاه تهران علامه یا شهید بهشتی یا روانشناسی میخونن خنگن؟چه پرت و پرتایی میگین

الان مثلا بچه هایی که حقوق دانشگاه تهران علامه یا شهید بهشتی یا روانشناسی میخونن خنگن؟چه پرت و پرتای ...

خودمم دانشجوی حقوقم ولی خیلی شنیدم که میگن خنگین و... 😐 مخصوصا تو دوران دبیرستان

خودمم دانشجوی حقوقم ولی خیلی شنیدم که میگن خنگین و... 😐 مخصوصا تو دوران دبیرستان

الان مثلا معدل بالاها میرن تجربی میخوننا ولی همچنان باهوش ترین بچه ها بچه های ریاضی هستن 

بعد سالها که درس و دانشگام تموم شده بود و کلاس زبان میرفتم تموم تاپ استیودنتا بچه های ریاضی بودن

وای من مدت یه دانشکده علوم انسانی کار داشتم چقدر پسرای الهیاتش خز بودن  کتاب دخترارو میگرفتن ش ...

دانشجوی حقوق تو پیام نور بودم اولین باری که رفتم دیدم همشون کت شلوار پوشیدن فکر کردم جلسه اولیا مربیانه

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
دانشجوی حقوق تو پیام نور بودم اولین باری که رفتم دیدم همشون کت شلوار پوشیدن فکر کردم جلسه اولیا مربی ...

اره اینا هم یا کت و شلوار میپوشیدن یا تیپ پسرای بسیجی میزدن

یه دفعه یه متاهل سن بالاشون دنبال بچه های بیست ساله کرده بود که بیاین برسونمتون

اره اینا هم یا کت و شلوار میپوشیدن یا تیپ پسرای بسیجی میزدن یه دفعه یه متاهل سن بالاشون دنبال بچه ه ...

ای خدا یادم نیاد که به سختی این روزای شوم رو فراموش کردم 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس! 👋
2790
2778
2791
2779
2792