2777
2789
عنوان

تخصص شیطون

140 بازدید | 11 پست

✅ حتما سعی کنید وقت خودتون رو با انواع کارهای خوب و جهادی پر کنید.

تخصص شیطان اینه که وقت های خالی و مفید شما رو تبدیل به گناه کنه!

🔷👈🏼 از صبح تا شب هی دنبال کار خوب باشید و انواع مبارزه با نفس ها رو تجربه کنید تا دیگه فرصتی برای فکر کردن به گناه نداشته باشید.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

می‌دونی تصمیم نهایی رو ما میگیریم که گناه کنیم یا ن؟ شیطان چیکارست وقتی بعضی ها شیطان رو درس میدن

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه بودن چیزی یا نبودن اون به فکر ادم بستگی داره  ادم ها متفاوت و فکری متفاوت دارن شاید بهتر ...

تا حدی درسته ولی کامل نه.ترازوی فکرمونو بهتره با دید خدا تنظیم کنیم چون داور اصلی ایشونه

ترازوی فکرمونو اگر با انسانیت تنظیم کنیم همه چیز درست میشه

اشتباه نکن.الان خیلی ها میگن بجای گرسنگی اجباری به فقرها غذا بدیم!!

کارشون انسانیه ولی اشتباهه

مگه میشه بجای فارسی فقط سوال ریاضی حل کرد و رفت دانشگاه؟حداقل تو اینم باید ده بگیری که دیپلم بدن بهت.

انسانیت میگه اسلحه نساز تا جنگی نباشه.

ولی بالاتر از اون اینه که هشیار و قوی باش که جرات جنگ نداشته باشن .وخیلی چیزهای دیگه

اشتباه نکن.الان خیلی ها میگن بجای گرسنگی اجباری به فقرها غذا بدیم!! کارشون انسانیه ولی اشتباهه مگه ...

انسانیت نمیگه از خودت دفاع نکن ! اسلحه هم باید باشه اما برای دفاع خیر و شر وجود دارن هیچکس نمیگه نیست .

گرسنگی دادن به خودت فقط باعث میشه خودتو تحقیر کنی ادم اول خودشو دوس داره این ربطی به انسانیت نداره 

انسانیت نمیگه از خودت دفاع نکن ! اسلحه هم باید باشه اما برای دفاع خیر و شر وجود دارن هیچکس نمیگه نیس ...

گرسنگی کشیدن یعنی جدا شدن از روزمرگی و تکرار.قرار نیس مرتاض بازی در بیاری.در حد توان و تحمل هر فرد.ادم اگه بتونه بخاطر خدا پا روی طبیعی ترین نیازش بزاره ؛ فردا بخاطر خدا میتونه غذاش رو با یکی تقسیم کنه.میتونه بدون تب کردن از کنار رفتار زشت دیگران رد بشه.خیلی کارها میتونه بکنه.

انسانیت با تمرین بوجود میاد .باید مراقب بود و رشدش داد.

گرسنگی کشیدن یعنی جدا شدن از روزمرگی و تکرار.قرار نیس مرتاض بازی در بیاری.در حد توان و تحمل هر فرد.ا ...

من این اعتقاد رو ندارم که خدا بگه گرسنگی بکش از نظر من خدایی که بگه من گرسنگی بکشم خدای من نیست.

بخشش به گرسنگی کشیدن افراد نیس فکر میکنید این همه چیز که از خیرین به مردم فقیر میرسه چیه به خاطر گرسنگی کشیدن یا دل دریا داشتن؟ 

من این اعتقاد رو ندارم که خدا بگه گرسنگی بکش از نظر من خدایی که بگه من گرسنگی بکشم خدای من نیست. بخ ...

ظاهرش گرسنگیه

باطنش پا گذاشتن رو دلم میخواد ها

ولی خوب گفتید خداتون فرق داره.پس دست خداتون پشت و پناهتون

ظاهرش گرسنگیه باطنش پا گذاشتن رو دلم میخواد ها ولی خوب گفتید خداتون فرق داره.پس دست خداتون پشت و پ ...

چرا باید پا بذارم رو چیزی که دلم میخواد اونم چیزی که به کسی اسیبی نمیزنه! ؟ 

خدانگهدار