2777
2789
عنوان

شغل

185 بازدید | 4 پست

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

إنَّ اللّه َ تعالى يُحِبُّ العَبدَ المؤمنَ المُحْتَرِفَ .
خداوند متعال بنده مؤمن شاغل را دوست دارد .

( كنز العمّال : ۹۱۹۹ )

جامع الأخبار ـ به نقل از ابن عبّاس ـ :

كانَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله إذا نَظَرَ إلى الرّجُلِ فأعْجَبَهُ ، قالَ : هَل لَهُ حِرْفَةٌ ؟ فإنْ قالوا : لا ، قالَ : سَقَطَ مِن عَيْني . قيلَ : و كيفَ ذلكَ يا رسولَ اللّه ِ ؟! قالَ : لأنَّ المؤمنَ إذا لَم يَكُن لَهُ حِرْفَةٌ يَعيشُ بدِينهِ
 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله هرگاه به كسى نگاه مى كرد و از او خوشش مى آمد ، مى فرمود : شغلى هم دارد ؟ اگر مى گفتند : نه ، مى فرمود : از چشمم افتاد . عرض مى شد : چرا اى رسول خدا؟! مى فرمود : زيرا اگر مؤمن شغل و حرفه اى نداشته باشد دين خود را وسيله امرار معاشش مى كند .

( جامع الأخبار : ۳۹۰/۱۰۸۴ )

امام على عليه السلام :

تَعَرّضوا للتِّجارَةِ ؛ فإنَّ فيها غِنىً لَكُم عَمّا في أيْدي النّاسِ ، و إنَّ اللّه َ عزّ و جلّ يُحِبُّ العَبدَ المُحْتَرِفَ الأمينَ .
به تجارت پردازيد، كه آن شما را از آنچه در دست مردم است بى نياز مى گرداند و خداوند عزّ و جلّ بنده پيشه ور درستكار را دوست دارد .

( الخصال : ۶۲۱/۱۰ )

دعائم الإسلام :

عن جَعفرِ بنِ محمّدٍ عليه السلام أنّه سألَ بعضَ أصْحابِهِ عَمّا يتَصَرَّفُ فيهِ ، فقال : جُعِلتُ فِداكَ ، إنّي كَفَفْتُ يَدي عنِ التِّجارَةِ . قالَ: لِمَ ذلكَ ؟! قالَ: انْتِظاري هذا الأمرَ . قالَ: ذلكَ أعْجَبُ لَكُم ، تَذْهبُ أمْوالُكُم ! لا تَكْفُفْ عنِ التِّجارَةِ و الْتمِسْ مِن فَضْلِ اللّه ِ ، وَ افْتَحْ بابَكَ و ابْسُطْ بِساطَكَ و اسْتَرْزِقْ رَبَّكَ .
 امام صادق عليه السلام از شغل يكى از اصحاب خود پرسيد ، عرض كرد : فدايت شوم ، من تجارت را كنار گذاشته ام؛ فرمود : چرا ؟ عرض كرد : منتظر اين امر (روى كار آمدن دولت و حكومت شما) بودم . حضرت فرمود : اين از شما تعجب است ، ثروتتان از بين مى رود . از تجارت دست مكش و فضل و بركت خداى را بجوى ، حجره ات را بگشاى و بساط [كسب و كار] خود را پهن كن و از پروردگارت روزى بطلب .

( دعائم الإسلام : ۲/۱۶/۱۴ )

میزان الحکمه،جلد سوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه مامانا

من چند وقت بود که درگیر گشتن تو سایت های مختلف استعدادیابی بودم برای دخترم که ببینم چه کلاسی براش ثبت نام کنم و علاقش چیه

با یه سایتی اشنا شدم که البته یکی از اساتید دانشگاه بهم معرفی کرد

واقعا هدایت شغلیش عالی بود

اگر دغدغه دارین برغای بچه هاتون یا حتی خواهربرادر یا خودتون به نظرم به این لینکه سر بزنید

https://yun.ir/careerpath-ninisiteyun.ir/careerpath-ninisite