2789
عنوان

چیکار کنمممم

110 بازدید | 11 پست

کسی که دوسش دارم و میدونم اونم خوشش میاد ازم ی برادر داره که بزرگتره ولی شرایطش  نرمال نیست اجازه نمیده این بره سر خونه زندگیش  داداشه معتاد شده و این پسره هم درگیر  درمان اونه 

من چیکار کنم البته در ارتباط نیستم ولی نمیتونم قیدش بزنم   ولی این پسره داره پای داداشش میسوزه باباشون هم فوت شده 

ازدواجم  کنی  بازم ب پای اون قراره بسوزه فک  نکن معجزه  میشه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون داره پاسوز برادر میشه 

تو هم میخوایی پاسوز اون بشی 💔

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

خودت باید تصمیم بگیری ولی من بودم با این تجربه زندگی مشترکم هیچوقت هیچوقت با کسی که مشکلات خانوادگی داره ازدواج نمیکردم چون زندگی خودت بعدا هزارتا گرفتاری هست که باید حل کنی بخواد مسائل مالی و گرفتاری خانواده شوهرم بیاد روش خیلی سخت میشه حداقل یه خونواده بی مشکل باشه که یه باری از روی دوشت برداره 

خودت باید تصمیم بگیری ولی من بودم با این تجربه زندگی مشترکم هیچوقت هیچوقت با کسی که مشکلات خانوادگی ...

ممنونم که گفتی .. ولی من خواستگاری دارم که خانوادش خیلی خوبن ولی خودش خوب نیست ینی در حد ایشون  نیست خانواده دیگه دست خود آدم نیست تنها عیب ایشونم خانوادش... خودمم خیلی فکر کردم ولی نمیدونم شاید حق باشماست من خامم 

ممنونم که گفتی .. ولی من خواستگاری دارم که خانوادش خیلی خوبن ولی خودش خوب نیست ینی در حد ایشون  ...

دست خودش نیست خانواده درسته ولی هرکی باید با خانواده مشابه خودش ازدواج کنه مشکل دار با مشکل دار وقتی خودت تو راحتی زندگی کرده باشی میشه مثل من خیلی سخته مشکلات زندگی و تحمل کنی 

دست خودش نیست خانواده درسته ولی هرکی باید با خانواده مشابه خودش ازدواج کنه مشکل دار با مشکل دار وقتی ...

ما هر دو بچه اخر هستیم منم مشکل داشتم ولی چون دخترم خیلی فشار نبوده اون فرق میکنه تنها تکیه گاه مادرشه