2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
تو‌تاپیکهات دیدم که بینی ات ضربه خورده وخون اومده باید سریع دکترت رودرجریان میذاشتی ..احتمال کج شدنش ...

اره ضربه بدی خورد دکتر رو زود در جریان گذاشتم رفتم معاینه هم کرد

گفت مشکلی نداره

کج بودنشم از روز هفتم که تامپونا رو درآورد متوجه شدم ولی طرفی که گرفتی داشت بیشتر تراشیده شده و منم گفتم شاید بخاطر ورم زیاد ییع طرفشه

که کجیش ازون موقع خیلی بهتر شده ولی یه ذرش مونده فعلا

دکتر بهم گفتم به چه شکلی هر روز ماساژ بدم تا خوب شه

⚘خدایا شکرت❣
اره ضربه بدی خورد دکتر رو زود در جریان گذاشتم رفتم معاینه هم کرد گفت مشکلی نداره کج بودنشم از روز ...

انشالله که رفع میشه ..ولی کلا دماغ من و شما که استخوانیه شش ماه به بعد شکل اصلیش معلوم میشه

بودی شهر رو چراغونی میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله که رفع میشه ..ولی کلا دماغ من و شما که استخوانیه شش ماه به بعد شکل اصلیش معلوم میشه

درسته..خدا کنه فقط درست شه و نیاز به ترمیم نشه

دکتر من گفت تا دو ماه چسب بزنم..ع

هنوزم طاق باز میخوابی؟برای من خیلی سخته

⚘خدایا شکرت❣
درسته..خدا کنه فقط درست شه و نیاز به ترمیم نشه دکتر من گفت تا دو ماه چسب بزنم..ع هنوزم طاق باز میخ ...

من به بغل هم میخابم ولی صورتم به زمین نمیخوره ..تاسه ماه کلا باید چسب زد ..وتا پنج ماه فقط شبها ..نحوه ی چسب زدن هم دستیار دکتر بهم یاد داد ..زمانی که خودش چسب میزد گفت فیلم بگیر ..یه پیج هست به نام تجربه عمل بینی سرچ‌کنی تواینستا میاد ..جواب خیلی سوالات ونحوه صحیح چسب زدن هست ..خیلی کمکت میکنه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
من به بغل هم میخابم ولی صورتم به زمین نمیخوره ..تاسه ماه کلا باید چسب زد ..وتا پنج ماه فقط شبها ..نح ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم🌹🌹🌹

حتما میرم‌سر میزنم

موفق باشی😗

⚘خدایا شکرت❣