2777
2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دماغ منم مشکل خاصی نداشت ..شانزدهم اسفند عمل کردم ..کلی عذاب کشیدم ..اما الان صورتم خیلی تغییر کرده ..ودماغم قشنگ شده ..اگر شوهرت مخالف صددرصده عمل نکن چون بعدش تغییر میکنی بعد شاید صورتت رو دوست نداشته باشه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
یعنی غوزش معلوم نیست 

نه خودت خیلی حساسی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

استخوانی بود ..پر ورمه هنوز😂اما فرمش اوکی هست..پره های بینی کوچیک‌کرده قوزشم برداشته

مال منم پس خوب میشه الان کارهای روزانتون رو آنجام میدین تا چند روز تو رختخواب بودین

دماغ منم مشکل خاصی نداشت ..شانزدهم اسفند عمل کردم ..کلی عذاب کشیدم ..اما الان صورتم خیلی تغییر کرده ...

من ۲۰ روزه عمل کردم دماغم یه کمی کمجیش مونده

منم خیلی سختی کشیدم بعد از عمل و هنوزم استرس دارم نکنه کج بمونه..من طاقت عمل ترمیمی رو ندارم دیگع

شما این مشکلاتو نداشتین ..مثلا نامتقارن‌بودن سوراخاش که بعد از ورم‌بخابه

(البته من مشکل گرفتگی و انحراف تییغه بینی داشتم وگرنه عمرا عمل نمیکردم)

⚘خدایا شکرت❣
مال منم پس خوب میشه الان کارهای روزانتون رو آنجام میدین تا چند روز تو رختخواب بودین

تا سه روز که تامپون تو بینی ام بود خیلی سختن بود ..ازروز چهارم ورمم خوابید ..روزنهم‌ هم گچ‌وبخیه برداشتن ..اوکی شدم ..درکل دوسه روز بی‌حالی 

من ۲۰ روزه عمل کردم دماغم یه کمی کمجیش مونده منم خیلی سختی کشیدم بعد از عمل و هنوزم استرس دارم نکنه ...

من مشکل نامتقارنی سوراخ داشتم ولی هرروز که‌ورم داره کمتر میشه نامتقارنی هم کمتر و کمتر میشه..حساس نباش منم‌تا روزهای اول قیافمو می‌دیدم توآینه گریم می‌گرفت ..الان هرروز که میگذره بیشتر خوشم میاد😂شانزدهم میشه یکماه که عمل کردم ..البته دکتر من بی نظیر هست توشهرمون ..اصلا یدونه دماغ هم ندیدم بدعمل کرده باشه

من ۲۰ روزه عمل کردم دماغم یه کمی کمجیش مونده منم خیلی سختی کشیدم بعد از عمل و هنوزم استرس دارم نکنه ...

تو‌تاپیکهات دیدم که بینی ات ضربه خورده وخون اومده باید سریع دکترت رودرجریان میذاشتی ..احتمال کج شدنش وجود داره ..الان رفتم خوندم ..

من مشکل نامتقارنی سوراخ داشتم ولی هرروز که‌ورم داره کمتر میشه نامتقارنی هم کمتر و کمتر میشه..حساس نب ...

چقدر عالی..خدارو شکر که راضی هستی

من چون مشکلم حاد بود و وقتم تنگ عجله ای عمل کردم..نتونستم راه دور برم

خودم بینیمو دوست دارم و طبیعی خواستم..دکتر هم گفت ورم داره هنوز

خدا کنه مال منم بعد از ورم کجیش برطرف شه

⚘خدایا شکرت❣