2777
2789
عنوان

ایران

236 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوب هستید یکی از بستگان نزدیکمان پیش هر پزشک و متخصص و حتی متخصص شیمی و دارو و.. هم رفت اما جواب نگرفت تا اینکه رفت به پیشنهاد یکی از افراد بزرگ شهرمون که خیلی مورد اعتباره رفت پیش دکتر طب سنتی اسلامی چند روز نکشید خوب شد جالب اینجاست پزشک متخصص شیمیایی دکترا داره گفت دیگه تمومه کاری از دست ما ساخته نیست دیگه تمومه و.. 

اما دکتر طب سنتی بعد چند روز قشنگ حالش خوبه کنار خانوادشه عالیع اصلا 

پزشکه اصلا تعجب کرد که چطور درمان شد 

پیشنهاد میکنم اگر بیماری دردناکی یا پزشک ها جوابتون کردن حتما برید پیش متخصص طب سنتی اسلامی مثل روازاده و..عالین یا حتی میتونید دستوراتشون رو تو گوگل سرچ کنید من که برای بیماریم جواب گرفتم 

دوستان فقط پیش افراد متخصص قدیمی معتبر مورد تایید مردم برید فقط که سودجویان زیادند مواظب باشید

طب اسلامی عالیه منم تو ی چیزایی نتیجه گرفتم 

چون دارو هایی رو میده ک پیامبران و امامان استفاده میکردن 

سرنوشتم دست خودمه میتونم تغییرش بدم 👉بهم بگید تو میتونی 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم موضوع تاپیک چه ربطی به ایران داره؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
طب اسلامی عالیه منم تو ی چیزایی نتیجه گرفتم  چون دارو هایی رو میده ک پیامبران و امامان استفاده ...

عالیه عزیزم جالب اینجاست پزشک های متخصص شیمی تعجب کردن که چگونه این طب قدیم و سنتی مون که از قبل بود برامون رو ازمون میخوان بگیرن چگونه این حجم درمان عالی میکند 

از پس که سودجویان نمیزارن برن دنبال این طب 

چون الان بیمارستان ها اکثرا مال مافیا هاست که حتی خود اسرائیل هم اعلام کرد ما با واکسن میخواهیم مردم رو بکشیم و ترس وارد کردن برای مردم جالب اینجاست خودشون تو کشورشون طب اسلام سنتی زدن 😐بعد فقط چیزهای طبیعی حلال اعلام کردن 

عالیه عزیزم جالب اینجاست پزشک های متخصص شیمی تعجب کردن که چگونه این طب قدیم و سنتی مون که از قبل بود ...

شماهم الآن دقیقاً حرفهای روا زاده رو تکرار کردی که واکسن مردم رو میکشه

دوست عزیز لطفاً زحمات و تجربیات پزشکای کشورمون رو بخاطر دفاع از عقاید خودت زیر سوال نبر و تاپیک دروغ نزن

مگه میشه کسی که شیمی درمانی واسه ش تجویز شده تو چند روز با طب اسلامی حالش خوب بشه؟ سلول های سرطانی چطور به این سرعت از بدن یک نفر پاک میشه آخه؟؟

چرا پرت و پلاهای ذهن خودتون رو با دوز و کلک مبخواین  تو مخ ملت فرو کنین؟؟؟

سنگ روا زاده رو به سینه نزن استارترجان ایشون همون کسیه که مردم رو منع کرد از تزریق واکسن کرونا، خییی ...

سلام گلم خوبی ایشون دستورش هم داد که بیان تو مطب کرونایی ها بدون ماسک چرا ایشون ماسک نمیزنه چیزیش نمیشه دلیل علمی داره 

ایشون از گفته های طب سنتی اصیل ایران پی میبره 

همون طبی که آمریکا براش مجسمه شو ساخت مجسمه ابوعلی سینا 

و حالب اینجاست خودشون تو کشورشون از این طب ها استفاده میکنند فقط بقیه کشورهای دیگه نکنند 

من خودم فامیلمون رفته اسرائیل روی نوشابه کوکاکولا نوشته حرام بعد روی روغن زیتون اصیل نوشته شده حلال 

همین چند ماه پیش خود ریاست جمهوری اسرائیل اعلام کرد ما میخواهیم جهان رو نابود کنیم با سلاح های بدون جنگی حتی کرونا رو گفت با ترس و استرس به مردم و با واکسن مردم رو میکشیم 

شماهم الآن دقیقاً حرفهای روا زاده رو تکرار کردی که واکسن مردم رو میکشه دوست عزیز لطفاً زحمات و ت ...

سلام عزیزم خوبی با احترامی که بهت دارم بهت بگم که این طب اصیل ما گلم تاریخچه کهنی داره 

حتی خود آمریکا که اعلام کرده دشمن خونی ایرانم مجسمه ابوعلی سینا رو زده تو کشورش 

ما نباید عقب بمونیم چرا باید چین طب سنتی چینی رو برای درمان کرونا رو بزاره دردسترس مردم اما ما ایرانیها که اینهمه حکیم داشتیم نزاریم گلم عزیزم چرا ژاپن همش از طب سنتی حمایت میکنه این ها دلایل پشت پرده ای داره که مافیا دارو شیمیایی نمیزارن فقط دنبال سودجویی اند

سلام گلم خوبی ایشون دستورش هم داد که بیان تو مطب کرونایی ها بدون ماسک چرا ایشون ماسک نمیزنه چیزیش نم ...

توهم توطئه دارین شما😁

اولاً ما تو مملکت خودمون به دست بی لیاقت یه عده مال مردم خور و مختلس و جانی دنیامون بیشتر داره نابود میشه تا اینکه اسرائیل بهمون ضرر زده باشه و بخواد نابودمون کنه

دوماً اینکه فامیل شما چطور رفته اسراییل؟ ورود و خروج ایرانی جماعت به اونجا ممنوعه 

تورو خدا آسمون ریسمون نباف😂😂😂😂

یه شیاد دیگه

سلام خوبی عزیزم سال نو مبارک باشه انشاالله خوشبختیت و سلامتیت شیاد مافیا دارو شیمیایی هست که نمیخوان ایران که اینهمه حکبم داره مثل ابوعلی سینا بیاد جلو چون دنبال سودجویی اند 

اما جالب اینجاست براش تو کشور آمریکا روساش برای مجسمه ساختن اما ایران مسئولین غربگرایی مثل روحانی اجازه ندادند این طب پیشرفت کنه