2821
2789

سایت چقدر دانش‌آموز داره

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم نهمم 😔😂 مگه تو اردیبهشته؟😬😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

من مسافرت بهونه میکنم فردا نمیرم

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄
2790
2823
2791
2779
2792