سلام من حدودا 9ماهه نامزد کردم 17سالمه. شوهرم 23شوهرم پسر روستا هستش و کمی بی فرهنگ هست اما بگم خیلی پسر خوبیه و من خیلی دوستش دارم اونم همینطور... منتها یکم بی فرهنگه گیراییش ضعیفه. خیلی زبر و زرنگ نیست اصلا. کسی بهش کنایه بندازه متوجه نمیشه. بارها ازش خاستم یکم خودشو اصلاح کنه صدبار بهش فهموندم چطوری تو جمع صحبت کنه از چیزایی ک خوشم. نمیاد باهاش حرف میزنم. اما اصلا تو ذهنش نمیره😔😔😔اصلا متوجه نمیشه. نمیفهمه. دیگ موندم چیکارکنم والا خسته شدم از اخلاقش میشه راهنماییم کنید🙏🏻
همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت میزدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)❤️🌌
میشه بی فرهنگی رو توضیح بدی؟ مثال بزن ببینیم چکار میکنه که بی فرهنگه
مثلا موقع صحبت کردن الکی میخنده یا مثلا حرف بی ربط میزنه دوست دارم پسر جذبه داری باشه مثل نامزادی دوستام عین بابام عین دایی هام ولی نیست😔سر موضوهایی ک با اون هیچ ارتباطی نداره اظهار نظر میکنه و خودشو دخالت میده اصلا خوشم نمیاد.... در کــــل زرنگ نیست... من خودم دختر تحصیل کرده خوشگل با درک و فهم. اونم خوشگله ها خیلییی. اما بنظرمن صحبت کردن درست بهتر از خوشگلیه
عزیزم هیچ کسی کامل نیست منتها مردها تو جزئیات زنها نمیرن که انقدر عیب بگیرن .شاید اونم تو دلش از یه سری چیزهای شما خوشش نیاد . اصلا مقایسه نکن و اشتباهت اینه مدام بهش شخصیتی که دوس داری و عیبشو میگی بجاش رو خودت تمرکز کن و سیاست مدارانه کاری کن اون چیزی که دوس داری و انجام بده نمیگم صد در صد اونی که میخای میشه چون اون بنده خدا هم شخصیت خودش و داره فقط خیلی حالت بهتر میشه در کنار هم .