نمیدونم حسم درسته یا نه ولی حس میکنم شوهرم به اشنای نزدیکمون زیر چشمی نگاه میکنه اون دختره ام گذشته خرابی داره با اینکه شوهر داره. میخوام یجوری به شوهرم بفهمونم که چرا نگاه میکنه چی بگم؟
میخواستی بگی غلط کردی .ناموست من هستم ن زن فامیل .بگو خوشم نمیاد غیر از من حواست ب کسی دیگه باشه اصلا اسم اون دختر فامیل رو نگو حساس تر میشه .ارن مردای لعنتی وقتی بهشون میگی ب فلانی نگاه نکن پیش خودشون میگن چه خبره بیشتر نگاه میکنن .
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بهش بگو ا ون خانوم ناموس شوهرشه وب شما محرم نیست ناموست من هستم ولا غیر بگو چشات رو در میارم
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
شما سعی کن ازش دوری کنی .جاهایی ک اون هست شما وهمسرت نرو .یا اگه دیدیش پیش اون بچسب ب همیرت تا حساب کار دستش بیاد