2777
2789
عنوان

شوهر هیز من

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار بهش گفتم دعوام کرد که مثل ناموسمه 

میخواستی بگی غلط کردی .ناموست من هستم ن زن فامیل .بگو خوشم نمیاد غیر از من حواست ب کسی دیگه باشه اصلا اسم اون دختر فامیل رو نگو حساس تر میشه .ارن مردای لعنتی وقتی بهشون میگی ب فلانی نگاه نکن پیش خودشون میگن چه خبره بیشتر نگاه میکنن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اون دختره ام سرزبون داره همش با شوهرم گرم میگیره

خوب دیگه شوهرت هرچیم گفت ناموسمه بگو باشه توراست میگی. تو خوبی من ازاون بدم میاد ادم درستی نیست خوشم نمیاد دیگه باهاش نه گرم بگیر نه نگاهش کن. اگه میتونی قطع رابطه کنی خیلی بهتره

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
🥺🤦🏻‍♀️

ناراحتی نداره ، زندگیتو کن بابا هرچی حساسیت نشون بدی بدتره 

اینکه مرد متاهل با زن متاهل ارتباطم بگیره خودشون رو بی ارزش میکنن چیزی از اصالت و ارزش شما کم نمیشه واقعاً ک*** لقشون

یبار بهش گفتم دعوام کرد که مثل ناموسمه 

بهش بگو ا ون خانوم ناموس شوهرشه وب شما محرم نیست ناموست من هستم ولا غیر بگو چشات رو در میارم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
کاش فامیل دور بود خیلی نزدیکه 

شما سعی کن ازش دوری کنی .جاهایی ک اون هست شما وهمسرت نرو .یا اگه دیدیش پیش اون بچسب ب همیرت تا حساب کار دستش بیاد

بهش بگو ا ون خانوم ناموس شوهرشه وب شما محرم نیست ناموست من هستم ولا غیر بگو چشات رو در میارم 

حرف خوبی زدن ایشون همینو بگو

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶