2777
2789
عنوان

برادر من

180 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها🤭

عیدتون مبارک،امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید و تا اخرش خوب باشه

من یکی که سال خوبی شروع نکردم،یعنی از قبل ترش بد بودو بد شروع شد

یه راهنمایی میخواستم

اینجا ممکنه خیلیها تجربه داشته باشن یا مشاور باشن یا بالاخرخ ذهنشون راهی پیش پای منو خانوادم بزاره

🥺🥲برادر من ۱۹ سالشه،۴ ساله که با مادرم قهره،دلیلشم یه چیز خیلی کوچیک بود ک شد کینه،سر اینکه مادرم بدون اجازه وارد اتاقش شد و اتاقشو تمیز کردو....۴ سال با مادرم قهر بود و حرف نمیزد و ب مادرم بی احترامی میکرد میتونم بگم مادرمو با کاراش پیر کرد،باز پدر و مادرم گفتن هنوز عقل نداره و ازادش گذاشتن،اهل بیرون رفتن و رفیق بازی هم نبود ۴ سالو موند تو خونه،در اتاقشو قفل میکرد،کرونا ک اومد دیگه اوضاحش بدترم شد چون ب دلیل دانشگاه رفتن هم نمیتونس بره بیرون،غذای مادرمو نمیخوره و خودش غذا میپخت،این اواخر سر همین با پدرم دعواش شد و تو اتاق غذا درست میکرد،از اسفند هم وسایل مث لباس ایناشم جمع کرد رف خونه مادربزرگم،مادربزرگم عید فوت کرد،جز داییم کسی خونه مادربزرگم الان نیس،سه شب پیش از خونه مادربزرگم ب قهر اومد بیرون،کل خانواده دنبالش گشتیم،اخر خودش چون سردش بود اومد خونه ساعت ۳ صبح،پدرم حتی بخاطرش رفت کلانتری اطلاع داد،پدرم فرد آبرومندیه نمیدونم این پسر چرا داره با ابرو ما بازی میکنه،منم میخوام یجا استخدام شم ک استعلام میگیرن نمیخوام بخاطر فرار برادرم منع استخدام بشم😓ن مادرم براش مهمه(هرجا مادرم هست انگار عزرائیلش اونجاس)ن حرف بابام ن من،،امروزم وسایلشو جمع کرد رفت،نمیخواد خونه بیاد،نمیدونیم باهاش چیکار کنیم،پدر و مادرم همجوره هواشو دارن نمیدونم چرا اینجوری ازارشون میده

دعا کنید برای برادرم که سر ب راه شه

ارامش رو از منم گرفتن

پیش دعا نویس های مختلفی هم رفت مادرم اما دعا افاقه نمیکنه

نمیدونم واقعا چیکار کنیم،امروزم گذاشت رفت پدرم ب خاله و داییم گفت راش ندن،اونم گفت میرم خودمو گم و گور میکنم

پیش مشاور هم نمیاد

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل قهرش این بود که اتاقو تمیز کرد؟ مطمئنی😐

از قهر کوچیک شد تبدیل شد ب کینه،کینه ای ک ۴ سال نتونست کنار بزاره،،دلیل قهرش یکیش همین بود ک مادرم رفت اتاقشو تمیز کرد گلدون هاشو جا ب جا کرد و گلش خراب شد دلیل خرابی گلهاشو مادرم میدونست،ی دلیل دیگشم برا خالم کار کرده بود ۲۰ تومن خالم داد به مامانم ک بده داداشم،مامانم ب شوخی گفت نمیدم اینم قهر کرد،مامانم پولشو بهش میخواست بده حتی داد اما فایده نداشت قهر کرد ب کل،گفتیم یماه بگذره سر عقل میاد اشتی میکنه اما نشد ک نشد شد ۴ سال ک قهره و روز ب روز بدترشد جوری ک ب مامانم توهین میکنه و از خونه گذاشت رفته

شرایط سختیه انشاءالله همه چیز درست بشه ای کاش بابا و مامان خودشون برن مشاور ی راه حل بگیرن

مامانم رفته میگن باید خودو بیارید باهاش حرف بزنیم،ماها ک مشکلی نداریم اونه که مشکل داره

باید همون اول به زور آشتی میدادین کار به اینجا نکشه

مادرم خیلی نازشو کشید،پدرم پا در میونی کرد من حرف زدم ،خاله هام حرف زدن،هنوزم ک هنوزه حرف میزنن باهاش سر این قضیه اما انگار تو ذهنش مارو تبدیل ب قاتلایی کرده ک قصد ازار و کشتنشو داریم از خونه فراریه

از قهر کوچیک شد تبدیل شد ب کینه،کینه ای ک ۴ سال نتونست کنار بزاره،،دلیل قهرش یکیش همین بود ک مادرم ر ...

چقد کینه ایه داداشت

مامان من بدترین کارارو در حقم کرده قهر ساده بود

کاش مامانت میرفت جلو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز