2777
2789
عنوان

گوه خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 39 پست
پدرم از اون غیرتی ها و مذهبی ها هست اگه تایپیک های قبلی مو بخونی می فهمی بابا اصلا اجازه ندارم از خو ...

منم یه دوستی داشتم اسمش محیا بود خانوادش اجازه نمیدادن پارکم بره حتی... رشتش تجربی بود ایران داروسازی قبول نشد... آخر سر خانوادش سر چشم و هم چشمی هم شده فرستادنش ترکیه داروسازی بخونه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تور ترکیه مثل این تورای داخل کشور نیست ک فقط جوون باشن و بزن و برقص کنن 😄. اسمش توره از طریق اون تور بهتون بلیط و هتل میدن کاری ندارن کجا میرید و چکار میکنید .

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

اقتصاد ترکیه هم مثل ایران شده . خیلی هزینه ها بالاس . خواهرشوهرم ۴ سال اونجا بود یک سال و نیم اولش خوب بود بعد اوضاع اقتصادیش مثل ایران شد . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

یکی از معلمای دبیرستانمون بچش با بورسیه رفتبود خارج فرض کن پول دانشگاه نمیداد اینا هم پول دار بودن براش پول میفرستادن ولی میگفتع پسرع ب مادرش خرج اونجا بالایع مجبور بوده بره در کنار درس کارم بکنع این تازه مال چند سال پیش قبل تحریم هایع الان ک پول اونا چند برابر مایع باید بابات هرچقدر پول میفرسته برا خورد خوراکت رو بدی ب خودش ...

منم رشته ام تجربی می خوام درس بخونم برم مادرم می گه درست خوب باشه بورسیه بگیر برو پدرم نمی دونم ولی ...

اکثر اون خانواده هایی که مثال زدم مذهبی بودن

پای درس واینده بچه مطرح باشه پدر ومادر حتما بهترین تصمیم میگیرن

رفتار نرمالی داشته باش شیطونی نکن که اعتماد پدرتو از دست بدی با کارات بهش ثابت کن که فقط بفکر پیشرفت تحصیلی واینده ای بهتر هستی مخشو بزن تورو بفرسته بری 

نمیخوام برات بالا منبر برما ولی الان بهترین فرصت خودتو ثابت کنی واسه شیطونی همیشه فرصت هست 😁 !!