2777
2789
عنوان

گوه خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

عزیزمممم تو مدرسه ی دولتیییییی مننن به جز بدبختتیییییی هیچی ندیدن خیلییییییی اذیت شدم خیلی درس دادنشون افتضاه بود همه چیزشون افتضاه 

غیر دولتی هستی بچسب به درست موفقیت کسب کن برا کنکورت بخون

ندیده بودم کسی آرزوی مدرسه دولتی کنه

رشتت چیه؟

...

اگ حوصله نداری پس قیدشو بزن 

امید وارم یه روزی برم می خوام با بابام صحبت کنم بورسیه بگیرم برم یا خودش هزینه تحصیل امو بده شنیدم زندگی تو ترکیه خیلی هزینه داره 

بابام درس خیلی براش مهمه دوست داره که پزشک شم 

عزیزمممم تو مدرسه ی دولتیییییی مننن به جز بدبختتیییییی هیچی ندیدن خیلییییییی اذیت شدم خیلی درس دادنش ...

تچربی دولتی بهتره به خدا قدرشو بدون ار کنکور متنفرم بابا می خوام برم خارج واسه تحصیل حالا معلوم نیست باز 

خوب درس بخون بورسیه بگیر رشته ات چیه؟ من خیلیا از پدرومادرا رو دیدم که عشق پزشکی داشتن بچشون ا ...

منم رشته ام تجربی می خوام درس بخونم برم مادرم می گه درست خوب باشه بورسیه بگیر برو پدرم نمی دونم ولی به برادرم می‌گفت درس بخون من فرش زیر پایم می قروشم تو بری درس بخونی خارج پدرم یکم غیرتی نمی دونم اجازه می ده منم برای تحصیل برم خارج یا نه هیچکس توی فامیلام خارج نرفته از شانس گندم 

می خوای بری خارج از کشور تحصیل کنی اولین چیزی که باید بنظر خودم داشته باشی حمایت خانوادست پدرت مادرت ...

من هنوز بچم خودم می دونم می خوام واسه تفریح ما مادرم برم تابستون فعلا باید راضی کنم خانواده ام و ببینم چی می شه بعد واسه تحصیل برم 

وا 😐

منم موقع تحصیل غیر انتفاعی بودم اونا همش اروپا و شرق و غرب منم با کلاس ترین جایی که رفته بودم کیش بود😐😂

ولی اینکارا رو نکردم که غلط کردم

خیلی هاشونم بعد دیپلم رفتن.

یک دوست صمیمی هم دارم تابستونا و عیدا خارج از کشوره الانم این عید رفته دبی  ولی من تو خونم همش حرصم نمیخورم😁