2821
2789
عنوان

دفع جن از بدن

22034 بازدید | 36 پست

سلام دوستان . میخواستم یه چیزی در مورد خودم بگم راستش من دو الی سه سال میشه که همیشه ناراحت و عصبی میشم خیلی از کارام دست خودم نیست یه جوری عصبی میشم که اون لحظه حاضرم دست به قتل بزنم... همیشه یه غمی تو دلمه همیشه افسردم از همه کس دورم با اینکه از هر لحاظ که بگی عالیم خدارو شکر از نظر مالی خوبم خونواده عالی دارم شوهر خوبی دارم برای همین نمیدونستم دلیل این مشکل من چیه میرفتم پیش دکتر اعصاب انواع قرص انواع روش امتحان میکردم ولی بجز منگی و گیجی هیچی عوض نمیشد .. من مدت طولانیه که شبا موقع خواب توهم میزنم مثلا همیشه سایه میبینم یا یهو میبینم اتاقم پر از آبه یا دوربرم پر از مگس و حشرست و یا چشام رو که باز میکنم پر از دوده اطرافم و همیشه فک میکردم به خاطر بیماری اعصاب اینجوریم ... چون مادرمم همینجوریه و ۸ساله قرص روان مصرف میکنه ولی هر روز بدتر از دیروز ... اگه از عقایدم بگم راستش من تا دیروز حتی میگفتم خدا و پیغمبر و اینا چیزی جز خرافات نیست حتی وقتی کسی میگفت جن وجود داره کلی بهش میخندیدم که چقدر جاهل و نادان و خرافاتی هستن ...چند وقت پیش برادرشوهرم یه چیزایی در مورد جن و جن زدگی و سحر و جادو و اینا گفت که منم مثل همیشه گفتم دروغه و زیاد دنبال این چیزا نره ولی قسم خورد که دخترش و زنش جن زده شدن . البته دخترش یه مدتی کاملا دیوونه شده بود که الان خیلی بهتره . بهم گفت که برم پیش یه راقی قرآن و اون بهم میگه اگه طلسم و جادو شده باشیم یا نه هرچند من باور نکردم ولی دیروز همراه زنش و شوهرم و مادرم رفتیم پیش یه قاری اونجا برامون یه نوع قرآن مخصوص رفع جن روشن کردن و گفتن اگه جن وارد بدنت باشه با اینا واکنش نشون میدید و تقریبا دو ساعتی گوش دادم که بله یهو بی اختیار جیغ زدم و حس کردم تموم بدنم مور مور میشه تموم بدنم سنگینی میکرد و سرد و گرم میشدم و داد زدم که صدارو قطع کنین نمیخوام بشنوم اون قاریه اومد پیشم یه دعا خوند و من هیچی یادم نیست تا اینکه بیدار شدم ولی به گفته خونوادم من حرف زدم با قاری یعنی جن در بدن من شروع به صحبت کرده بود و به اون قاریه گفتم که ۱۵سال پیش در فلان جا و فلان ساعت توسط فلان شخص رو مادرم طلسم و سحر شده و جن وارد زندگیه ما شده و هرچند گفته که کلمه بسم الله بگم من نگفتم و قاری گفته جن عاشق رو منه .. دارم دیوونه میشم از ترس نمیتونم هیچ کاری کنم بهم گفتن باید نماز بخونم ذکر های مختلف بگم و چند روش دیگه تا بتونم جن رو عصبی کنم زودتر بره از بدنم ولی من انقدر میترسم که نمیتونم حتی نماز بخونم .. راستش من یه ساله ازدواج کردم و هنوز باکره هستم چون با شوهرم نتونستم رابطه داشته باشم یا اون مشکل پیدا میکرد یا من ولی الان که فک میکنم میبینم بی دلیل نبوده چون جن عاشق نمیزاره که کسی بهم نزدیک بشه .... بچه ها این رو میگم که باور کنین چنین چیزایی وجود داره به خدا قران و خدا و پیغمبر و هرچیزی که در دین اسلام گفته شده راسته خواهشا خواهشا مراعات کنین تورو خدا هیچوقت فریب دعا نویس رو نخورین دعا نویسا همشون شیطانن همشون روحشون رو فروختن به شیاطین برای کوچیک ترین چیز هم نرین پیش هیچ دعا نویسی حتی اگه بگن فلان کس شیخ بوده یا بهترین و مسلمان ترین انسان چون هرکسی دعا بنویسه یا کلمه ای رو بیاره روی کاغذ بدونین که شیاطینن و زندگیتون رو نابود میکنن خواهشا مراقب باشین این رو کسی بهتون میگه که تا دیروز حتی خدا رو هم انکار میکردم و خیلی ادعای روشن فکریم میشد ولی حالا میفهمم که دنیا پیچیده تر از ایناست که من و شما فکر میکنیم من بارها برای ترس یا مثلا رزق و روزی رفتم پیش دعا نویس نگو که با دست خودم جن رو وارد دنیای خودم کردم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی

😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

خانوم شما تحت فشار عصبی هستید اینکه نماز بخونید و رو به معنویات بیارین اصلا الان یک اصل جهانی که هوش و بهره معنوی بیشتر بشه سلامت جسمم بیشتر 

با این افکار هزارتا مرض دیگه ام میگیرید

اجنه هم مخلوقات خدا هستن 

زندگی دارن برا خودشون

جن گیرم نداریم گیرجن داریم 

مداومت کنید به ذکر صلوات

آقا هستم                                                      حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

منم به اینجور مسائل خیلی اعتقاد دارم

چون با چشم خودم دیدم

یکی از دوستای خواهرم جن زده شده بود که مجبور شدن ببرن بستریش کنن

حتی اون جن هارو اطرافیانش با چشم خودشون دیدن

وقتی بردنش پیش یه مولا گفته بود که الان وقتش نیس و برای اینکه جن از بدنش خارج شه باید یه زمان مشخصی (قمر در عقرب) بره تا از بدنش بیرون بیاد‌.‌..

نمیدونم ک تو راس میگی یا ن 

اما وجود جن ها رو باور دارم  

از دیریه خودمم دیدم اما خانواده بارکردن و هم نکردن 

حتی مامانمک صداشونو میشنوه دیشب ن شب قبلش حالم بد بود نمیدونم چی شد 

اما دیدم 

سرنوشتم دست خودمه میتونم تغییرش بدم 👉بهم بگید تو میتونی 🥲

حرفاتو قبول دارم چون خودمم اومدم به خونه ای که این مدلیه.شبا همش خوابشو میدیدم.قرآن بالاسرم میذارم دیگه خوابشو نمیبینم..بنظرم شما جاهای زیارتی زیاد باید برید یه آرامش خاصی میده.

خدایا شکرت🌹🌹🌹

هر کی دیده بلا سرش اومده با اینا باور میکنه 

و هر کسی ک واقعا  قرانو باور داره جن رو باور میکنه ک وجود داره   

چون اسم از انس و جن رو برده 

این دو موجود ک دارای قدرت میتونن باشن رو زمین زندگی میکنن

سرنوشتم دست خودمه میتونم تغییرش بدم 👉بهم بگید تو میتونی 🥲
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز