افکارتو ورفتارتو مثبت کن نذارمغزت بیشترازاین به افکارمنفی ومزاحم عادت کنه ومدام آنها را تکرارکنه افک ...
کار از این کارا گذشته سه دوره دارو و روانکاوی و... گذروندم ، مهماندار هواپيمام رفتم استعفا دادم چون دیگه جون مسافرا رو نباید یکی مث من بیمه کنه ... هیچی برای از دست دادن ندارم
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مثلا از رحمت خدا مایوس نیستم ولی روانپریشی و افسردگی دارم اگر ناخواسته اینکار و انجام بدم چی میشه
خب برو روانپزشکی چیزی، ببین تو که از فردات خبر نداری شاید همه چی درست بشه حالا نه باب میل، اما قابل تحمل که میشه. خودکشی یعنی مایوس شدن از رحمت خدا، قطعا جای خوبی نداری اون دنیا. ما برای یه هدف به دنیا اومدیم. ببین جات تو دنیا کجاست که بین هزاران نطفه شما آدم شدی. سعیت رو بکن حتما، زندگی بعضی وقتا ارزش جنگیدنم داره
خب برو روانپزشکی چیزی، ببین تو که از فردات خبر نداری شاید همه چی درست بشه حالا نه باب میل، اما قابل ...
من فعلا هیچ مشکلی ندارم... زندگی و کار و همسرم و... همه چی اوکی هستش اما گذشته تلخی داشتم و الانم حال بدم دست خودم نیست ... افسردگی شدید دارم دکتر میگه خودت و نریختی بیرون ،سختی کشیدی ،زندگیت زندگی نبوده حتی پدر و مادرمم... نمی دونم چیکار کنم دیگه
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰