2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 42 پست
افکارتو ورفتارتو مثبت کن نذارمغزت بیشترازاین به افکارمنفی ومزاحم عادت کنه ومدام آنها را تکرارکنه افک ...

کار از این کارا گذشته سه دوره دارو و روانکاوی و... گذروندم ، مهماندار هواپيمام رفتم استعفا دادم چون دیگه جون مسافرا رو نباید یکی مث من بیمه کنه ... هیچی برای از دست دادن ندارم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفتم گفت بلید بستری بشی ،اگه بستری بشم همه جا میپیچه و عالم و آدم می فهمن و پرونده و... کلی دردسر می ...

خودم داشتم نرفتم همه جا پیچید رفتم ودارم میرم فقط خودم وخدا ودکتر ومنشیش میدونن نیازی هم به بستری نشد چون خودم میخوام خوب باشم

خیلیییییییی درکت می کنم چون حالت حال الان منهههه منم کارایی که می کنم دست خودم نیست

خیلی خوبه که حداقل می تونی درکم کنی 

من مثلا از رحمت خدا مایوس نیستم ولی روانپریشی و افسردگی دارم اگر ناخواسته اینکار و انجام بدم چی میشه

خب برو روانپزشکی چیزی، ببین تو که از فردات خبر نداری شاید همه چی درست بشه حالا نه باب میل، اما قابل تحمل که میشه. خودکشی یعنی مایوس شدن از رحمت خدا، قطعا جای خوبی نداری اون دنیا. ما برای یه هدف به دنیا اومدیم. ببین جات تو دنیا کجاست که بین هزاران نطفه شما آدم شدی. سعیت رو بکن حتما، زندگی بعضی وقتا ارزش جنگیدنم داره

چرا حرف دیگران برات از سلامتی خودت ارزشمندتر باشه کار درستو انجام بده

نمیدونم با خودم دارم میجنگم ،شایدم رفتم ...

حال روحی خرابی دارم دعا کنین برام 

خب برو روانپزشکی چیزی، ببین تو که از فردات خبر نداری شاید همه چی درست بشه حالا نه باب میل، اما قابل ...

من فعلا هیچ مشکلی ندارم... زندگی و کار و همسرم و... همه چی اوکی هستش اما گذشته تلخی داشتم و الانم حال بدم دست خودم نیست ... افسردگی شدید دارم دکتر میگه خودت و نریختی بیرون ،سختی کشیدی ،زندگیت زندگی نبوده حتی پدر و مادرمم... نمی دونم چیکار کنم دیگه

من فعلا هیچ مشکلی ندارم... زندگی و کار و همسرم و... همه چی اوکی هستش اما گذشته تلخی داشتم و الانم حا ...

هین همسرت حتما ارزشش رو داره که به خاطرش خوب بشی. می‌دونم واقعا بعضی وقتا سخت میشه و درک میکنم اما آینده رو بچسب گذشته ک گذشته

هین همسرت حتما ارزشش رو داره که به خاطرش خوب بشی. می‌دونم واقعا بعضی وقتا سخت میشه و درک میکنم اما آ ...

همسرم یه دنیاست...

دنیایی که داره پا به پای من ویرون میشه.

دعا کنین با مردنم راحت شه بنده خدا چقدر میسوزه و دم نمی زنه 

ازدواجمون عاشقانه‌ بود خیلی دوسم داره ولی داره نابود میشه 

لطفاً زندگی پس از زندگی کانال چهار تاریخ امروز رو ببینید راجع به خودکشیه.

البته نمی خوام بترسونمت اما خوب اینا تجربه کردن مرگ بعد خودکشی رو امروز 17 فروردینه. تونستی دانلود کن حتما چند روزه تو فکر شمام