2777
2789
عنوان

دیروز با یه نفر آشنا شدم😶

643 بازدید | 56 پست

آقا دیروز با یه نفر آشنا شدم متاسفانه دوباره تو خیابون...

تو ماشینش نشسته بود بعد گوشی ساده داشت کنارشم آیپد بود گفت گوشیم افتاده از دستم ال سی دیش شکسته دادم تعمیر کنن. خلاصه یکی دوبار باهاش تلفنی صحبت کردم 

میگه دانشجو پزشکیم ولی بیشتر درس میخونم فعلا تا کار  و باشگاه میرم خونمون هم سمت پاسدارانه

نمیدونم در کل تو حرف زدنش احساس کردم آدم خوبیه اگه مثل بعضیا همه حرفاش دروغ نباشه ولی مشکلی که داره خیلی چَت میکنه. دیشب یه پیام داده بود  گفته بود از خودت بگو من گفتم خستم صبح تلفنی صحبت میکنیم

یکی دوساعت پیش زنگ زد نیم ساعت حرف زدیم الان دوباره دیدم پیام داده جواب سوال دیشبمو بده... یعنی انقدر پیگیر!!!

آقا ما نیم ساعت حرف زدیم بعد الان دوباره پیام داده پیگیر سوال دیشبش شده که تازه فقط گفته بوده یکم از خودت بگو یعنی سوال خاصی هم نپرسیده بوده

الان بنظرتون رفتارش عادیه؟ حس میکنم بیکاره همش دوس داره الکی چت کنه😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

اخه کسی ک پزشکی بخونه وقت داره انقد بیکار باشه

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
همه حرفاش دروغه بچهای پزشکی جواب سلام ادمم نمیدن چ برسه ۲۴ ساعته چت ,,,,خطرناکه بزن بلاکش کن تا شر ن ...

میگه دندون پزشکی میخونم سال آخرم منم همین فکرو کردم ولی گفتم شاید بخاطر تعطیلات سرش خلوته 😕