2821
2789
عنوان

دفع جن از بدن

9593 بازدید | 34 پست

سلام دوستان . میخواستم یه چیزی در مورد خودم بگم راستش من دو الی سه سال میشه که همیشه ناراحت و عصبی میشم خیلی از کارام دست خودم نیست یه جوری عصبی میشم که اون لحظه حاضرم دست به قتل بزنم... همیشه یه غمی تو دلمه همیشه افسردم از همه کس دورم با اینکه از هر لحاظ که بگی عالیم خدارو شکر از نظر مالی خوبم خونواده عالی دارم شوهر خوبی دارم برای همین نمیدونستم دلیل این مشکل من چیه میرفتم پیش دکتر اعصاب انواع قرص انواع روش امتحان میکردم ولی بجز منگی و گیجی هیچی عوض نمیشد .. من مدت طولانیه که شبا موقع خواب توهم میزنم مثلا همیشه سایه میبینم یا یهو میبینم اتاقم پر از آبه یا دوربرم پر از مگس و حشرست و یا چشام رو که باز میکنم پر از دوده اطرافم و همیشه فک میکردم به خاطر بیماری اعصاب اینجوریم ... چون مادرمم همینجوریه و ۸ساله قرص روان مصرف میکنه ولی هر روز بدتر از دیروز ... اگه از عقایدم بگم راستش من تا دیروز حتی میگفتم خدا و پیغمبر و اینا چیزی جز خرافات نیست حتی وقتی کسی میگفت جن وجود داره کلی بهش میخندیدم که چقدر جاهل و نادان و خرافاتی هستن ...چند وقت پیش برادرشوهرم یه چیزایی در مورد جن و جن زدگی و سحر و جادو و اینا گفت که منم مثل همیشه گفتم دروغه و زیاد دنبال این چیزا نره ولی قسم خورد که دخترش و زنش جن زده شدن . البته دخترش یه مدتی کاملا دیوونه شده بود که الان خیلی بهتره . بهم گفت که برم پیش یه راقی قرآن و اون بهم میگه اگه طلسم و جادو شده باشیم یا نه هرچند من باور نکردم ولی دیروز همراه زنش و شوهرم و مادرم رفتیم پیش یه قاری اونجا برامون یه نوع قرآن مخصوص رفع جن روشن کردن و گفتن اگه جن وارد بدنت باشه با اینا واکنش نشون میدید و تقریبا دو ساعتی گوش دادم که بله یهو بی اختیار جیغ زدم و حس کردم تموم بدنم مور مور میشه تموم بدنم سنگینی میکرد و سرد و گرم میشدم و داد زدم که صدارو قطع کنین نمیخوام بشنوم اون قاریه اومد پیشم یه دعا خوند و من هیچی یادم نیست تا اینکه بیدار شدم ولی به گفته خونوادم من حرف زدم با قاری یعنی جن در بدن من شروع به صحبت کرده بود و به اون قاریه گفتم که ۱۵سال پیش در فلان جا و فلان ساعت توسط فلان شخص رو مادرم طلسم و سحر شده و جن وارد زندگیه ما شده و هرچند گفته که کلمه بسم الله بگم من نگفتم و قاری گفته جن عاشق رو منه .. دارم دیوونه میشم از ترس نمیتونم هیچ کاری کنم بهم گفتن باید نماز بخونم ذکر های مختلف بگم و چند روش دیگه تا بتونم جن رو عصبی کنم زودتر بره از بدنم ولی من انقدر میترسم که نمیتونم حتی نماز بخونم .. راستش من یه ساله ازدواج کردم و هنوز باکره هستم چون با شوهرم نتونستم رابطه داشته باشم یا اون مشکل پیدا میکرد یا من ولی الان که فک میکنم میبینم بی دلیل نبوده چون جن عاشق نمیزاره که کسی بهم نزدیک بشه .... بچه ها این رو میگم که باور کنین چنین چیزایی وجود داره به خدا قران و خدا و پیغمبر و هرچیزی که در دین اسلام گفته شده راسته خواهشا خواهشا مراعات کنین تورو خدا هیچوقت فریب دعا نویس رو نخورین دعا نویسا همشون شیطانن همشون روحشون رو فروختن به شیاطین برای کوچیک ترین چیز هم نرین پیش هیچ دعا نویسی حتی اگه بگن فلان کس شیخ بوده یا بهترین و مسلمان ترین انسان چون هرکسی دعا بنویسه یا کلمه ای رو بیاره روی کاغذ بدونین که شیاطینن و زندگیتون رو نابود میکنن خواهشا مراقب باشین این رو کسی بهتون میگه که تا دیروز حتی خدا رو هم انکار میکردم و خیلی ادعای روشن فکریم میشد ولی حالا میفهمم که دنیا پیچیده تر از ایناست که من و شما فکر میکنیم من بارها برای ترس یا مثلا رزق و روزی رفتم پیش دعا نویس نگو که با دست خودم جن رو وارد دنیای خودم کردم 

مامان بزرگم واس مامانم جادو کرده بود بیچاره مامانم ۴ ماه هرشب تو خونه عقرب های گنده میدید جوری ک با دست میزد روشون تا بمیرن ولی ما نمیدیدیم.رفت دعا نوشت مشکلش درست شد دیگ

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامان بزرگم واس مامانم جادو کرده بود بیچاره مامانم ۴ ماه هرشب تو خونه عقرب های گنده میدید جوری ک با ...

دقیقا منم همیش توهمی میشم انواع حشرات میبینم و چیزای عجیب دیگه حتی زیادم خواب حیوانات میبینم که دنبالمن

دقیقا منم همیش توهمی میشم انواع حشرات میبینم و چیزای عجیب دیگه حتی زیادم خواب حیوانات میبینم که دنبا ...

تو شهری ک هستید دنبال ی دعا نویس بگرد من مذهبی ام ولی چون اثرشو دیدم اعتقاد پیدا کردم.ب اینایی ک تو نی نی سایت معرفی میکنن هم اعتماد نکن

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
تو شهری ک هستید دنبال ی دعا نویس بگرد من مذهبی ام ولی چون اثرشو دیدم اعتقاد پیدا کردم.ب اینایی ک تو ...

به هیچ عنوان تنها چیزی که دعا نویس حتی بهتریناش میکنن اینه که زندگیت رو نابود میکنن شاید ظاهرا همه چی اوکی بشه با دعای اون شخص ولی تاثیراتش بعدها نشون داده میشه اون راقی بمن تاکید کرد که تمام دعانویسا شیاطینن و نباید به هیچکدوم نزدیک بشیم وقتی خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره چرا باید به حرف یه نفر دیگه که خدا میدونه چی مینویسه رو کاغذ و میده به ما گوش بدیم هیچوقت این کار رو نکنین هیچوقت دعا نویسا دروغگویی بیش نیستن حتی همون بهترینا که جواب گرفتین ازشون فک میکنین چرا دعای اونا باید جواب بده؟ چون اونا از سحر و جادو و جن و اینا استفاده میکنن و وارد زندگی ما میکنن 

به هیچ عنوان تنها چیزی که دعا نویس حتی بهتریناش میکنن اینه که زندگیت رو نابود میکنن شاید ظاهرا همه چ ...

تحت هیچ شرایطی به دعا نویس مراجعه نکن و کسانی که سرکتاب باز می‌کنند

یهو بگن مدفوع سگ دود کن فلفل سیاه دود کن از این حرفا

خودتو رسما بدبخت میکنی اگه اینکارا رو کردی

هر کاری انجام میدی ببین روایت اهل بیت هست یا نه در غیر این صورت انجام نده

اسفند دود کن و به روایت حضرت علی علیه السلام کندر دود کن

اصلا سرکه و قلیاب و اینجور چیزا نریز تو خونه

چون باعث میشه بسوزن و بیشتر اذیتت کنند به جاش گلاب اسپری کن

از گلاب متنفرن... خودشون میرن

و اینکه اولین کاری که میکنی

حرز امام جواد

حرز ابی دجانه کبیر

حرز امیرالمومنین بخر

از جای معتبر که با آداب نوشته شده بخر

نه مغازه های دور حرم

من از موسسه اسم اعظم مشهد خریدم

به هیچ عنوان تنها چیزی که دعا نویس حتی بهتریناش میکنن اینه که زندگیت رو نابود میکنن شاید ظاهرا همه چ ...

تا 45 یا 50 روز سوره بقره بخون و همزمان گوش بده.... اگه برات مقدور هست حداقل 50 آیه شو کمی بلند بخون... به نیت باطل السحر... سعی کن چله رو بلافاصله بعد از تمام شدن پریودی بخونی... در کنار سوره بقره 14 روز پشت سر هم نماز حضرت فاطمه زهرا که دو رکعت و رکعت اول بعد از حمد صد سوره قدر و رکعت دوم بعد از حمد صد سوره توحید داره تو مفاتیح روش دقیق شو نوشته دوتا دعا بعد از خوندن نماز داره.... این نماز فوق العاده است و رد خور نداره واسه باطل السحر.... خیلیا نوشتن 17 روز یا 21 روز خوندیم... اگه توانشو داری بیشتر از 14 روز بخون... عالیه

🌸ثواب نماز رو هدیه کنید به محضر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 🌸

✅فقط یه سری نکات رو باید رعایت کنی

1.همه نمازاتو اول وقت باشه

2.هر روز به صدقه بدی 90 درصدش به نیابت از حضرت فاطمه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه و 10 درصد برا سلامتی خودت و خانوادت

3.حتما حتما بعد از نماز صبح 5 تا آیت الکرسی بخون و چهار قل و بعد از همه نمازاتو چهار قل و آیت الکرسی بخون

به اینکار میگن تحصین کردن یعنی یه حصار دور خودت پیچیدی این اطلاعات رو از سایت مباهله برداشتم اسمشو میارم که تو گردنم نباشه

4.نیم ساعت قبل از اذان مغرب 7 تا سوره ناس و 7 تا سوره فلق بخون و 5 تا آیت الکرسی کرسی. (سایت مباهله)

5. قبل از خواب چهار قل و آیت الکرسی بخون و اگه میخوای اجنه اذیتت نکن سوره جن و انسان بخون (سایت مباهله)

6.کلا سعی کن گناه نکنی... داد زدن... خشم.. کینه... ناشکری و نا امیدی و دروغ و غیبت و غیره

7.اگه در کنارش ختم 30 هزار استغفار برداری محشره... شده روزی 20 تا بخون یا روزی 2000 هزار تا ولی بخون
*میتونی به جای ختم استغفار روزی 400 مرتبه ذکر یونسیه بخونی انتخاب با خودته

8. حتما صبح یه مقدار از سوره بقره رو بخون و نذار همه سوره رو شب بخونی

9.بهتره مابین خوندن سوره با کسی حرف نزنی

10.اگه توانشو داری سوره رو یه جا بخونی بهتره اگه نه تقسیم‌ش کن

11.حتما با وضو و رو به قبله بخون

12.تو سایت مباهله نوشته روز های پریودی به سوره بقره گوش بدید و نخونید ولی من وضو میگیرم و سعی میکنم دستم با آیه های قرآن نخوره و میخونم

13.ایام پریودی چون نماز نمیخونم اما حتما موقع اذان چهار قل و آیت الکرسی رو بخون همچنین قبل از اذان مغرب و قبل از خواب

🌺شاید ما آدما گناهی کردیم که خبر نداریم 🌺 پس ختم 30 هزار استغفار بخونیم خیلی عالیه 🌹

💎همه نکاتی که گفتم باعث میشه روحت قوی و بهتر به نتیجه برسی

ولی اگه یکی از نکات رو یادت رفت و نتونستی انجام بدی منجر به نا تمام ماندن ختمت نمیشه اگه یادت رفت همچنان ادامه بده 💎

💎 تنها چیزی که باعث میشه ختمت اشتباه بشه اینه که هر روز سوره بقره نخونی و یه روز یادت بره در اینصورت از اول باید ختم رو شروع کنی💎

💎نماز حضرت فاطمه رو حتما 14 روز پشت سر هم بخون.... اگه یه وقتی نشد 14 روز پشت سر هم بخونی بازم همت کن و یه 14 روز پشت سر هم بخون💎

البته تو نی نی سایت یه جا دیدم نوشته یه خانمی 45 روز نماز حضرت فاطمه خونده تا نتیجه دیده

همچنین در مورد خوندن سوره بقره

تو سایت مباهله نوشته گاهی 3 ماه تا 6 ماه شده افراد خوندن تا نتیجه دیدن... بستگی به ترک گناه و مقید بودن به نماز اول وقت داره... تو سایته نوشته کسانی که آرایش می‌کنند و حجابشون رعایت نمی‌کنند... نخوانند چون نتیجه نمی‌بینند بعد ایمان شون از دست میدن

(https://mobahele.blogsky.com-%-

منم همین بلا سرم اومد

تباهمون کرد دعا گرفتن

اینجا شاید کمکت کنهhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6401753&slug=روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-

خواهش میکنم درخواست دوستیمو قبول کن قران-و-حال-من&postId=209050302

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

سلام عزیزم راقی قرآن کجا هست شما کدوم شهری  میشه کمکم کنی منم انگار مشکل شمارو دارم