2777
2789
عنوان

ماهی عید

109 بازدید | 11 پست

سلام 

امشب مهمون داشتیم ، چون مهمونمون بچه داشت ، ماهی قرمز  عیدمونو موقتا گذاشتیم تو بالکن تا بچه ها اذیتش نکنن، اومدم بیارم تو دیدم غیب شده ، تو تشت بزرگی بود ، ممکنه پرنده آبی خورده باشتش؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منظورم یک پرنده ایی چیزی هست آخه تو بالکن گربه نمیاد که 

خب اگه طبقه دوم سومین یا از طریق دیواری چیزی راه هست به بالکنتون که گربه میتونه بیاد ولی پرنده ای که ماهی بخوره سمت دریاست

خب اگه طبقه دوم سومین یا از طریق دیواری چیزی راه هست به بالکنتون که گربه میتونه بیاد ولی پرنده ای که ...

طبقه چهاریم ، تو یک تشت عمیق گذاشته بودم که نتونه خودش بیرون بندازه ، جایی گذاشتم که دست کسی هم نرسه ، 

تازه براش غذا ریخته بودم ، ماهی آرومی هم بود ، خیلی فوضول نبود

چرا احساس کردم تایپک سرکاریه

نه خیر ، واقعاً ناراحتم ، چرا بخوام سرکار بزارم ؟ من هیچوقت تو نی نی سایت پیام نمی‌زارم الان برام عجیب بود گفتم از تجربه دیگران بپرسم