2777
2789
عنوان

کمک نینیمو از شیرگرفتم

89 بازدید | 16 پست

پسرمو از شیرگرفتم..خاب بود..ساعت۱۰ خابیده..الان یک هفتس شیر روزشو قطع کردم ازامشب میخام شیرشبشو قطع کنم..ساعت۱۰ خابیده الان بیدارشده برا میمی..سرش میزنه زمین..کلا عصبی شده الان۱۲ونیمه قشنگ یک ساعته بیدارشده یک بند هم گریه و عصبی و پرخاشگر..بگید چیکارکنم؟؟

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشه نمیخوره؟

اگ میخوره شیشه بده.

اگ نه چند شب گریه کرد تو خواب بلندشی اب یا غذا بدی بخوره دوباره بخابه.یا هم بغلت کنی راه ببری دوباره بخابه.

سرشب خوب سیرش کن دیرتر بیدار بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

منم 18 ماهگی اونم یهویی کلا قطع کردم 

واقعا ب مرز جنون رسیده بودم ... از شیر دادن متنفر شده بودم بس ک عین چسب ب من آویزون بود 

دندوناشم پوسید متأسفانه

4 -5 روزی اذیت شدم و اذیت شد 

ولی بعد عادت کرد ... البته خداوند هم واقعا یاریم کرد 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منم 18 ماهگی اونم یهویی کلا قطع کردم  واقعا ب مرز جنون رسیده بودم ... از شیر دادن متنفر شده بو ...

چجوری میخابوندیش..الان منو باباش هرکاری میکنیم نمیخابه

شاید جاییش درد میکنه  با گوشیت بهش فیلم نشون بده  باهاش بازی کن  بلخره یه جوری خست ...

گوشی میگیرم جلوش میگیره پرت میکنه...باباش بردش تو خیابون بگردونتش شاید خابید