2777
2789
عنوان

چرا چاق نمیشم

62 بازدید | 6 پست

بخدا خیلی عصبی ام دیگ داره گریه ام میگیره اندازه بنز روزی خودم مجبور میکنم که بخورم ولی واق که نشدم هیچ تازه لاغرترم شدم خیلی اندامم لاغره من چیکارکنم😭😒

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت عزیز من آب بخورم یه کیلو اضاف میشم ولی خب به نظرم زیر نظر دکتر چاق شو

نه اصلا خوشبحالی نداره ب جان خودم تو فرض کن اصلا لباس مجلسی یا بعصی مانتوها و شلوارا اندازه ات نی از بس کمرت باریکه و بقیه جاهات کوچیک . الان موفعیت دکتر رفتن ندارم اصلا انگار از ژنتیک لعنتیمه نمیدونم یه مربی بهم گفت پودر چاقی بخور نمیدونم بخورم یا ن

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
منم دقیققااا  شبیه توعم خیلییی میخورم ولی اصصن چاق نمیشم همه هم هی بم میگن خیلی لاغری و..

وای خیلی بده من خودم میبینم جدیدا دیگ بدم میاد از لاغریم از بس صافیم😒

نه اصلا خوشبحالی نداره ب جان خودم تو فرض کن اصلا لباس مجلسی یا بعصی مانتوها و شلوارا اندازه ات نی از ...

اینم هستش کع لباسا خوب تو تن وای نمیسته ولی خب پودر چاقی نخور عوارض داره