sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان این بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 64 پست سلام خانوما لطفاً ببینید شما هم هاله میبینید یا من اشتباه میکنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/01/12 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 مرسی عزیزم 😘 انشاالله ، شک دارم والا ، باز امشب میرم بی بی چک میخرم فردا میزنم ، کجایی تو کلی دنبال ... من نبودم یه مدت سایت....... امشبیهو یادت کردم اومدم دیدم کلی خوشحال شدم...
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 الان دیدم... بنظرمن یه هاله کمرنگی داره.. امروزم گذاشتی؟ نه نداشتم ،امشب میخرم دوباره میزنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 من نبودم یه مدت سایت....... امشبیهو یادت کردم اومدم دیدم کلی خوشحال شدم... قربونت برم ، تلپاتی شده چون همش یادت بودم گفتم سورنا کاش بودی الان آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 من نبودم یه مدت سایت....... امشبیهو یادت کردم اومدم دیدم کلی خوشحال شدم... یعنی به نظرت مثبته ؟ آخه سریع ننداخت ، من بعد از چند ساعت اتفاقی دیدم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 من نبودم یه مدت سایت....... امشبیهو یادت کردم اومدم دیدم کلی خوشحال شدم... فردا حتما بیا سایت میخوام دوباره بی بی بزنم 🥺😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 یعنی به نظرت مثبته ؟ آخه سریع ننداخت ، من بعد از چند ساعت اتفاقی دیدم باید سریع بندازه مارکش چی بود؟
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 قربونت برم ، تلپاتی شده چون همش یادت بودم گفتم سورنا کاش بودی الان برام دعا کن لطفا
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 باید سریع بندازه مارکش چی بود؟ مدیکور ، دیروز موعدم بود ، فردا باز میزنم .... کاش مثبت بشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 مدیکور ، دیروز موعدم بود ، فردا باز میزنم .... کاش مثبت بشه انشاالله 😍
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 برام دعا کن لطفا حتما با تموم وجود ، حتی اگه خودم باردار نباشم بازم برات دعا میکنم عزیزدلم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 حتما با تموم وجود ، حتی اگه خودم باردار نباشم بازم برات دعا میکنم عزیزدلم قربونت برم مهربون❤️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 قربونت برم مهربون❤️ فدات شم ، البته هنوز خودم مطمئن نیستم مثبت باشه ، بذار مطمئن بشم بعد بهت میگم دوتایی باهم ذوق کنیم و برا همدیگه دعا کنیم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عشقم_ا عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 10368 متاسفانه منفیانشاالله ماه بعد 📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 متاسفانه منفی انشاالله ماه بعد مرسی عزیزم اره امروز هم زدم منفی بود 😭 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
شانلی_aban عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5446 سلام عزیزم.. شرمنده. من دیر دیدم تگ کردی... عیب نداره انشا... ماه بعد.. ناامید نشو 💙♥💜