sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان این بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 64 پست سلام خانوما لطفاً ببینید شما هم هاله میبینید یا من اشتباه میکنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/01/12 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 نه دومین عکس رو هم دیدی ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 نه چرا من هاله میبینم 😢 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
گامدرتاریکی عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 7143 امرور موعدمه ولی هنوز عادت نشدم امروزم بزن ........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 امروزم بزن اره هنوز عادت نشدم ، باید بی بی چک بخرم فردا بزنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
گامدرتاریکی عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 7143 اره هنوز عادت نشدم ، باید بی بی چک بخرم فردا بزنم باید زیر سه دقیقه هاله بیفته هرچن کمرنگ ولی قابل دیدن باشه ........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 باید زیر سه دقیقه هاله بیفته هرچن کمرنگ ولی قابل دیدن باشه ممنونم عزیزم ، انشاالله فردا باز میزنم خبرت میکنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
گامدرتاریکی عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 7143 ممنونم عزیزم ، انشاالله فردا باز میزنم خبرت میکنم باشه انشاله هرچی خیره ........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عکس دومت هاله داره به نظرم فک کنم مثبته 😍😍😍 خدا از زبونت بشنوه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 باشه انشاله هرچی خیره مرسی عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 مرسی عزیزم واااای سانی جون ایشالا خوش خبر باشی عزیز دلم. من عکس دوم رو نمیبینم چر ا؟
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 واااای سانی جون ایشالا خوش خبر باشی عزیز دلم. من عکس دوم رو نمیبینم چر ا؟ مرسی عزیزم 😘 انشاالله ، شک دارم والا ، باز امشب میرم بی بی چک میخرم فردا میزنم ، کجایی تو کلی دنبالت بودم 😂 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 الان دیدم... بنظرمن یه هاله کمرنگی داره.. امروزم گذاشتی؟
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 @sorenah2000 عکس دوم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞