این لینک که تو واتساپ میفرستن از ایرانخودرو .مثلا یه چیزی برنده بشی واقعیت داره ؟میگن مثلا به ۵ گروه یا ۲۰ نفر ارسال کن من ادامه دادم آخرش یه شماره اومد که زنگ بزنی افغانستان بود چیه جریانش ؟؟؟؟
، روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿 لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی.. اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
لینک ها آلودس کلیک نکنید فیشینگ هستن یا بدافزار حساب هارو خالی میکنن کلاهبرداریه همش تو این مملکت شکلات مجانی نمیدن چه برسه چیزای دیگه
اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :) تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...