2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کیا زن داداش شون

2035 بازدید | 102 پست

خسیسه و داداش تونم خسیس کرده . 

مادر من وقتی اونا میان خونش همه جوره می ریزه براشون و ... میکنه 

اما وقتی ما میریم خونه داداش زنش صبحونه رو در ی ذره هر بشقابی برای دو نفر میزاره و کلا در تموم امورات خساست میکنه 

به مادرم میگم تو نریز نپاش گوش نمیده اصلا بهم

عروس های شمام اینجورن

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بازشمامیرین خونه داداشت ما سالی ی بارم نمیریم ک بدونیم خسیسه یا نه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

الان میان میریزن سرت چون خواهر شوهررری

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 

ایناعاش 

@someone_liw  

خدا ریشتو بسوزونه جواب بده🤕💔

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

سلام قشنگم خوبی ؟ 

شما بخاطر اعصاب و ارامش خودت چیزی نگو بذار مادر شوهر عروس هرکاری دوس دارن انجام بدن حیف اعصابت نیست گل قشنگم 💕

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بازشمامیرین خونه داداشت ما سالی ی بارم نمیریم ک بدونیم خسیسه یا نه

ما هم سالی یکبار می ریم . والا وعضشون هم خوبه . 

چرا نمیرید شما

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

مال ما ک یه کار کرده هنوز تو دوران عقد یه سال داداشمون یه زنگ نزده بمون😂

چکار کرده منم اون کارو بکنم 😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام قشنگم خوبی ؟  شما بخاطر اعصاب و ارامش خودت چیزی نگو بذار مادر شوهر عروس هرکاری دوس دارن ا ...

بهم می ریزم عزیزم . چون مادرم ساده دله ولی عروس مون مکاره و حسود . فکز میکنم اینگونه یک نوع زرنگیه

نمیدونم اگه میدونستم ک خوب بود🤣🤣

لانتی با سیاست 🥲😅

زن داداش من خسیسه ولی برای پذیرایی کردن سنگ تموم میزاره.برای خرید لباس و لوازم خونه و...خسیسه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...