2821
2789
عنوان

فضای مجازی

513 بازدید | 4 پست

روزانه چند ساعت از فضای مجازی استفاده می کنید 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
کم تر از یک ساعت
0
0%
بین ۲تا ۳ ساعت
0
0%
بین ۳تا ۷ ساعت
2
25%
تقریبا تمام روز
6
75%
سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

سلام عزیزم خوبی کاربر آشرشته هستم اون کاربریم تعلیق شد درخواست میدم قبول کنید 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم بیوتونو دیدم پیام دادم.❤ یکی از دوستام قبلا با ی اقایی میخواستن ازدواج کنن رفتن از محضر معرفی نامه ازمایش گرفتن ،ازمایش دادن و فکنم شناسنامه ها محضر بودش ولی دیگ عقد نکردن و رفتن شناسنامه هارو پس گرفتن دیگ از عقد کردن صرف نظر کردن...حالا سوال من اینه ک اگر این خانم بخواد با ی اقای دیگ ای ازدواج کنه برن محضر معرفی نامه ازدواج بگیرن ازمایش قبلی یا چیزی ک مربدط ب اقای قبلی بوده باشه ثبت شده ؟؟محضر دار میتونه استعلام بگیره بگه ک تو قبلا اومدی معرفی نامه گرفتی و این حرفا؟؟؟؟اصلا امکان داره جلوی روی همه بگع ک تو اومدی قبلا و این حرفا؟یا بدون اینک چیزی بگه نامه رو میده و عقد میکنه؟