2777
2789
عنوان

طلاق و مهر

365 بازدید | 28 پست

بچه ها لطفا کمک کنید سوال دارم 

من چند بار تاپیک زدم و لطف کردین همتون جواب دادین و کمک کردین بچه ها من مهرم رو گذاشتم بانک و بانک ماهی ۲۰ ت قراره بهم سود بده،من خونه پدرم زندگی میکنم یه دختر ۲ سال دارم و تو این مدت تمام خرج دخترم رو پدرم داده منظورم این ادم خسیسی نیست تو این داستان تا این که من مهرم رو بعد ۲ سال گرفتم ،و حالا که سود پولم داره میاد دستم اذیتای پدر و مادرم شروع شده ،من دندونام خیلی خراب باید درست کنم،و خیلی خرجای دیگه که همش فکر میکردم مهرم رو بگیرم مستقل میشم دیگه پدر و مادرم کاری باهام ندارن تا اینکه پدرم شروع کرده میگه حق نداری به سود پولت دست بزنی یه حساب باز میکنی پولات رو جمع میکنی وقتی بهش میگم من پول نیاز دارم میخوام دندونام رو درست کنم میخوام کلاس برم میگه خودم پول میدم،و اینم بگم که اینو دروغ میگه فقط اینو میگه که من دست به پولام نزنم چون وقتی حتی ۱۰۰ ت از پولش برمیدارم شب کلی باید جواب بدم که خرج چی کردم ،و وقتی بهش میگم میخوام دندانپزشکی برم بهم پول بده میگه نمیده بذار بعدا و از طرفی میگه حق نداری دست به سود پولن بزنی یه جورایی حالم بده مامانم میگه تو کار خودت رو‌بکن کاری با بابات نداشته باش ولی دارم میمیرم میبینم پدرم باهام این مارو‌میکنه چیزی که حقم حتی نمیتونم بابتش تصمیم بگیرم ،و اینک بگم ۱۳۰ میلیون باید میدادم به وکیل که پدرم گفت نمیخواد از مهرت بدی خودم میدم این حرفا چیه ولی الان میگه باید پولمو بدی هرچی سود دستت میاد بدش به من ،مامانم میگه بابا اینو میگه که خرج نکنی ولی بازم دروغ میگه چون اون ۱۳۰ م که داد به وکیل خودش گفت من دادم و کاری باهات ندارم بچه ها من چیکار کنم من دستم خالیه خیلی فکر کردم مهرم رو‌میکیرم‌برای خودم‌زندکی میکنم 

مستقل شو خونه اجاره کن

کارخودتو کن اگه گوش کنی بحرفش تا آخر باید گوش بفرمان باشی

اگه چیزی گفتن بگو باشه کار خودتو انجام بده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه پدرتی زیر سقف اونی قاعدتا تصمیم و نظر اون تا حد زیادی مهم و مجبور به قبولش هستی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

مهرت چقد بود که ۱۳۰؛ دادی وکیل

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗