بچه ها لطفا کمک کنید سوال دارم
من چند بار تاپیک زدم و لطف کردین همتون جواب دادین و کمک کردین بچه ها من مهرم رو گذاشتم بانک و بانک ماهی ۲۰ ت قراره بهم سود بده،من خونه پدرم زندگی میکنم یه دختر ۲ سال دارم و تو این مدت تمام خرج دخترم رو پدرم داده منظورم این ادم خسیسی نیست تو این داستان تا این که من مهرم رو بعد ۲ سال گرفتم ،و حالا که سود پولم داره میاد دستم اذیتای پدر و مادرم شروع شده ،من دندونام خیلی خراب باید درست کنم،و خیلی خرجای دیگه که همش فکر میکردم مهرم رو بگیرم مستقل میشم دیگه پدر و مادرم کاری باهام ندارن تا اینکه پدرم شروع کرده میگه حق نداری به سود پولت دست بزنی یه حساب باز میکنی پولات رو جمع میکنی وقتی بهش میگم من پول نیاز دارم میخوام دندونام رو درست کنم میخوام کلاس برم میگه خودم پول میدم،و اینم بگم که اینو دروغ میگه فقط اینو میگه که من دست به پولام نزنم چون وقتی حتی ۱۰۰ ت از پولش برمیدارم شب کلی باید جواب بدم که خرج چی کردم ،و وقتی بهش میگم میخوام دندانپزشکی برم بهم پول بده میگه نمیده بذار بعدا و از طرفی میگه حق نداری دست به سود پولن بزنی یه جورایی حالم بده مامانم میگه تو کار خودت روبکن کاری با بابات نداشته باش ولی دارم میمیرم میبینم پدرم باهام این مارومیکنه چیزی که حقم حتی نمیتونم بابتش تصمیم بگیرم ،و اینک بگم ۱۳۰ میلیون باید میدادم به وکیل که پدرم گفت نمیخواد از مهرت بدی خودم میدم این حرفا چیه ولی الان میگه باید پولمو بدی هرچی سود دستت میاد بدش به من ،مامانم میگه بابا اینو میگه که خرج نکنی ولی بازم دروغ میگه چون اون ۱۳۰ م که داد به وکیل خودش گفت من دادم و کاری باهات ندارم بچه ها من چیکار کنم من دستم خالیه خیلی فکر کردم مهرم رومیکیرمبرای خودمزندکی میکنم