2777
2789
عنوان

طلاق و مهر

392 بازدید | 20 پست

بچه ها توروخدا کمک کنید ،یه سوال دارم خیلی مهمه 

بچه ها من مهرم رو گرفتم و اینکه گذاشتم بانک دولتی بهم گفتن ۲۰ ت ماهی سود میدن و ۱۲ به ۱۲ هر ماه سود رو واریز میکنن من ۱۸ اسفند پولم رو گذاشتم ۱ ساله و اینکه دیشب ۱۴/۷۰۰ برام واریز کردن ولی قرار بود ۲۰ واریز کنن کسی میدونه چرا ؟ راجب بانک کسی اطلاع داره ؟ واینم بگم از ۲۸ اسفند تا الان هنوز ۱ ماه نشده ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه 

اینا یه دزداین هنوز مونده اینارو بشناسی اول وعده و وعید میدن بعدش اعتراض کنی میگه تبصره و ماده داره کاری نمیشه کرد

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ازشون سوال کن فکر کنم پولت سیصد چهارصده

بالای یک میلیارده گلم

۳۰۰ ۴۰۰ سودش نهایت بشه ۴ ۵

استارتر چرا خونه نخریدی بدی اجاره پولت بی ارزش میشه تو بانک 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

بچه‌ها من شوهرم اقامت کشور انگلیس داشت و اونجا کار می‌کرد زمانی که گفت طلاق من ممنوع الخروجش کردم با مهرم و۲ سال طول کشید تحمل کرد ولی دید چاره ای نداره جز دادن مهریه و یه شانسی که آوردم پدرش فوت کرد و بهش ارث رسید پدرش خیلی پولدار بود مهرمم ۱۱۰ تا سکه بود که شد ۱ میلیار ۳۰۰