2777
2789

سلام من واسه باردار شدن مشکل ندارم تا حالا سه دفعه سقط شده الان میخام این ماه حتما باردار بشم چون نمیهام تو ماه رمضون پریود بشم ! الان اگه برم دکتر بگم برام آمپول اچ سی جی بده بزنم میشه ؟؟؟و باید سونو هم برم یا نه ؟امروز روز ۶ پریودمه ......مرسی 

چه عجله ای داری عزیزم نمیخوای پریود شی قرص ال دی بخور چون این آمپول رو باید رو چهارده پریودت سونو بدی بعد برات بزنه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجله ای داری عزیزم نمیخوای پریود شی قرص ال دی بخور چون این آمپول رو باید رو چهارده پریودت سونو بد ...

آخه شوهرم میخاد این ماه اقدام کنیم .سونو رو روز ۱۴ پریودی حتما باید بدم ؟؟و سونو به چه دلیل هست

الان که نمیشه بزنی باید روز ۱۴ بزنی سونو هم بدی بهتره ببینی اصلا فولیکول خوب داری یا نه  الکی ...

خب الان نه منظورم اینه که اگه برم دکتر بهم میده ؟؟

و عوارض هم داره یا نه ؟و اگه فولیکول خوب نداشته باشم نامیده آمپول رو ؟؟

آخه شوهرم میخاد این ماه اقدام کنیم .سونو رو روز ۱۴ پریودی حتما باید بدم ؟؟و سونو به چه دلیل هست

بله سونو رو حتما باید بری تا فولیکول ها رو چک کنه بعد آمپول بنویسه البته باید روز سوم. پریودت هم دکتر میرفتی که قرص هاتو برات بنویسه چون اول قرص میدن که 3تا 7پریودی بخوری حالا خودت اگه حامله میشی نیاز به آمپول نداری اقدام کن خودت ایشالله که باردار میشی

چه عجله ای داری عزیزم نمیخوای پریود شی قرص ال دی بخور چون این آمپول رو باید رو چهارده پریودت سونو بد ...

این آمپول برای آزادسازی تخمک هست یا برای بالغ شدن تخمک ؟

خب الان نه منظورم اینه که اگه برم دکتر بهم میده ؟؟ و عوارض هم داره یا نه ؟و اگه فولیکول خوب نداشته ...

نه فولیکول ها ریز باشن آمپول نمی‌ده عوارض هم داره بالاخره دارو هورمونیه

این آمپول برای آزادسازی تخمک هست یا برای بالغ شدن تخمک ؟

این برا آزاد سازیه برا بالغ شدن آمپول هاش ام جی میدن که روز 8و 9و10میزنن 

خب الان نه منظورم اینه که اگه برم دکتر بهم میده ؟؟ و عوارض هم داره یا نه ؟و اگه فولیکول خوب نداشته ...

نه فولیکول خوب نداشته باشی چه کاریه آمپول بزنی

این آمپول از پریودی جلوگیری نمیکنه که 

عوارض هم بله قطعا داره من نزدیک بود تخمدانم بترکه با همین آمپول 

🥰😍😍😉🙃