2777
2789
عنوان

خدا حافظ ✋🏻🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@شلغم_جونتونم     @based2         زن داداش ایشالله اومدم بچه به د ...

حال که بخاطر درسته،برو عجقم🥺،موفق باشی🙂😘

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
ریحون زود برگرد😁❤

آقا ی سوال😂ت همونی نیستی ک هفت سالت بود میخواستی بشی هوو من لغو زدی چندوقت پیشااا😂؟؟؟

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
مرسی😍❤ دلبرما😂باز تگم کن تو جوکات بعدا اومدم بخونم

فدا

💜

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
🤣اعع اومدی به خدا هزار تا کاربری عوض کردی هنگ کردم

نامردا هعی زرت و زرت منو میترکونن 

برمیگرده امروز کاربریم🥲😂 کاربری فامیلمونه 

هعی خدا هعی مُردیم اع خوشی

بقیهتونو یااادم نمیاد🥺ببخشیدددددد بایاومدم پستاتونو جواب میدم  @maryan_bano   ...

فداتشم ک جارو جونی🥺😂💋

آقا ی سوال😂ت همونی نیستی ک هفت سالت بود میخواستی بشی هوو من لغو زدی چندوقت پیشااا😂؟؟؟

هااا مننن؟؟؟ 

من اصلا شمارو نمیشناسم😐

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️
هااا مننن؟؟؟  من اصلا شمارو نمیشناسم😐

قبلا عضو بودی سایت 

امضام

ت سایت رو میگم عامو

بچه ها کسی از یکدانه خبر نداره؟

ایناعام😁

قبلا عضو بودی سایت  امضام    ت سایت رو میگم عامو

اره قبلا سایت بودم کاربری دختر _غمگینم

ولی اصلا با شما چت نکردم که بعدشم من هفت سالم نیس😐

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️
اره قبلا سایت بودم کاربری دختر _غمگینم ولی اصلا با شما چت نکردم که بعدشم من هفت سالم نیس😐

عاقااااا منظورم نیست هفت سالتههههه 

اون اصن قضیش ی چیز دیگس😐😂

اکی میشناسومت با ی آرمی دیه اشتباهت گرفتم هعی🥲