2777
2789
عنوان

خدا حافظ ✋🏻🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 65 پست
پر حاشیه شدیا خواهر😁

لهنتتتتتتت ب این حاشیه😐😂🔪

سر ی درغگو 

آخر بش ثابت کردم ک

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول بده خواهرم اعصاب خودتو خرد نکن💜

من ک ولشون کردع بودم ک آخه 

بعد اون زدن هر سه تا کاربری منو ترکوندن 

نمیخواستم دیگه ادامه بدم 

دیدم دست بردار نیستن 

تک ب تک شات گرفتم فرستادم واسه نی نی یار تا قانع شد😑💔و گرنه همینم میترکوند

خیلی رو مخن

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
پوففففف بعد میگفتی چرا میخوای از اینجا بری دیدی دگ مثالاشو

این یکیشع 

نمیدونی اینجا چ حرفا ک بهم نزدن🌚

داغااااااااااااااان😂همین حاشیه ها نابود کردن منو:/

خب مزایا هم داره دیه 

نمیشه دل کند ک 

یکیش خود شماها😁💖

@bts_ot7     @negar153768     @bengten_armi.      وا تو دیگه ...

موفق باشی عزیزدلم منتظرت میمونیم😍🥲💕💕💕

منم باید کمتر بیام امتحانات شروع شده😢💔💕

جرات دادی لغو کاربری بزن تا خودم میدونم و خودت دیگهههه😐😐😐😐😐😐

سیلام عزیزم ببخش خودم سر درسم بودم امروز رفتم دوباره گفتن نه تعطیله برگشتم تازه اومدم سراغ گوشی دیگه،،،موفق باشی گولوم 😘❤

از نظرم افراد موفق اونایین که،احساسات غیر ضروریشون را ریختن تو سطل زباله ی سر کوچه")⁦♡((
ااعاعع چیه نام کاربریش؟

ترکید😐

منم از ۱۲ فروردین نیومدم الان اومدم سایت

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن
موفق باشی عزیزدلم منتظرت میمونیم😍🥲💕💕💕  منم باید کمتر بیام امتحانات شروع شده😢💔💕 جرات د ...

ااعاعع مثل خودمی پس😂امشب سرم خلوت بود  اومدم🙁🍌

لعنت بر هر چی امتحانه😂🍌

نه من غلط بکنم اصلا