2777
2789
عنوان

حذف نام همسر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم طلاقم باين غیر مدخوله..دادگاه حکم داده...و تو سند طلاقم هم دوشیزه زده

منم نامه دادگاه داشتم و اسمش حذف شد نیازی به پزشک قانونی نبود..چند سال قبل بود البته

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
اسم طلاقم باين غیر مدخوله..دادگاه حکم داده...و تو سند طلاقم هم دوشیزه زده

خوب بله باکره ایی حذف میشه اسمش

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
منم نامه دادگاه داشتم و اسمش حذف شد نیازی به پزشک قانونی نبود..چند سال قبل بود البته

مرسی گلم..نامه دادگاه منظورتون همون رای دادگاه هس؟شما اصلا پزشک قانونی نرفتی؟

مرسی گلم..نامه دادگاه منظورتون همون رای دادگاه هس؟شما اصلا پزشک قانونی نرفتی؟

بله رای دادگاه به اینکه رابطه دخول نداشتین...نه دیگه پزشک قانونی نیاز نبود

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
آره من دو سال پیش انجام دادم همینا لازم بود

خیلی ممنون ک جواب میدین...محضر رو حکم طلاقم که رای دادگاه بود مهر زد..و سند طلاق رو داد و گف ببر شناسنامت عوض میشه..شمام همینطوری بود ؟پزشک قانونی نرفتی؟

خیلی ممنون ک جواب میدین...محضر رو حکم طلاقم که رای دادگاه بود مهر زد..و سند طلاق رو داد و گف ببر شنا ...

بله همین بودم برا منم 

شما یک بار برا گرفتن حکم از  دادگاه رفتید پزشک قانونی و این مورد توی رای قید شده محضردارم تایید کرده دیگ نیازی ب رفتن دوباره نیس

بله همین بودم برا منم   شما یک بار برا گرفتن حکم از  دادگاه رفتید پزشک قانونی و این ...

ببخشید عزیزم اینقد سوال میپرسم شما وقتی دادگاه رفتین گفتین تو عقد بودین اول فرستاد شما رو پزشکی قانونی بعد رای رو صادر کرد؟

بله  ی سوال شما مگه نرفتید پزشک قانونی؟

مرسی گلم..پس اول شما رفتین پزشکی قانونی بعد دادگاه حکم طلاق و نوع طلاق که باین غیر مدخوله هس رو صادر کرد..درست متوجه شدم؟

مرسی گلم..پس اول شما رفتین پزشکی قانونی بعد دادگاه حکم طلاق و نوع طلاق که باین غیر مدخوله هس رو صادر ...

بله

تا نرین پزشک قانونی و ثابت نشه ک باکره اید ک دادگاه رای نمیده🤔