2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

317 بازدید | 7 پست

سلام خانمها. آیا انلاین هم میتونم نتیجه بگیرم .متاسفانه تو ی شهر کوچک هستم که دسترسی به مطب ندارم و اینجا کسی نیست. یعنی پسرم میتونه مشکلش انلاین حل بشه.شش ساله هست

بچه ها توجه نميكنن، يه خانمي گفت چند جلسه انلاين بود(به خاطر كرونا بچشو نميبرد مركز)، كيگفت اصلا توجه نميكنه، خيلي بازيگوشي ميكنه

به نظر منم حضوري و مداوم خيلي بهتر جواب ميده

هر كاري ميتوني بكن، پسره خيلي ضربه مبخوره مخصوصا اينكه مدرسه ميره با اينكه سال ديگه بايد بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دختر من بعضی حروف مثل گ و ک و ژ رو خوب تلفط نمی کرد با چهار پنج جلسه انلاین مشکلش کاملا حل شد. ...

بچه من اصلا ق رو نمیتونه تلفظ کنه.میشه اسم گفتار درمان یا پبجی که انلاین ازش نتیجه گرفتین رو لطف کنین بدین بهم

بچه من اصلا ق رو نمیتونه تلفظ کنه.میشه اسم گفتار درمان یا پبجی که انلاین ازش نتیجه گرفتین رو لطف کنی ...

گفتار درمان دختر من خانم دهقانپور بودن که واقعا باحوصله و باسوادی بودن. خدا خیرشون بدن. تو واتس اپ جلسه  رو برگزار میکردن. ۰۹۱۲۰۱۶۷۰۳۴

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

خواهر زاده م مشکل گفتاری و اختلال حرکتی همزمان داره و مرکز کاردرمانی که میره زیر نظر دکتر وحید بیاتی
ما شهر اهواز هستیم و چندباری من همراه خواهرم رفتم و در جریان کارهای خواهر زاده م هستم.با دکتر بیاتی می تونید از طریق سامانه ماوراطب در تماس باشید و مشاوره آنلاین بگیرید.

من لینک شو براتون میذارم امیدوارم که تونسته باشم کمکی به شما کرده باشم
https://mavarateb.com/doctor/دکتر-وحید-بیاتی